Een van de nieuwigheden van Mimaki die op Fespa in première gaat, is de JFX600-2513 LED-UV grootformaat vlakbed-inkjetprinter, die ontworpen is voor de hoogvolume UV-markt. Het nieuwe model is ontwikkeld voor een hoge snelheid en hoge productiviteit. Dankzij een grotere keuze uit inkttypen en meer flexibiliteit in media opent het voor printserviceproviders de poort naar een breder scala van toepassingen.

Industriële printomgevingen

De UJF-7151 plusII en de UJF-MkII e-reeks werden deze maand aangekondigd en zullen ook een prominente plaats krijgen op de stand van Mimaki. De UJF-7151 plusII is ontworpen voor een betrouwbare, snelle productie en zorgt voor maximaal 190 procent snellere druksnelheden in vergelijking met het vorige UJF-7151 plus-model. De printer is geschikt om in industriële printomgevingen op zware media af te drukken, zoals hout, metaal en glas.

Ook de nieuwe Mimaki 3DUJ-2207 zal voor het eerst te zien zijn. De eenvoudig schaalbare desktop-3D-oplossing is bedoeld om afdrukken in 3D mogelijk te maken. Bezoekers kunnen in Amsterdam ook de '100-reeks' van Mimaki in actie zien. Deze printers werden in volle pandemieperiode gelanceerd.

Aangezien Mimaki Europe op Fespa een thuismatch speelt, kan het Amsterdam Experience Centre van het bedrijf worden bezocht.
Een van de nieuwigheden van Mimaki die op Fespa in première gaat, is de JFX600-2513 LED-UV grootformaat vlakbed-inkjetprinter, die ontworpen is voor de hoogvolume UV-markt. Het nieuwe model is ontwikkeld voor een hoge snelheid en hoge productiviteit. Dankzij een grotere keuze uit inkttypen en meer flexibiliteit in media opent het voor printserviceproviders de poort naar een breder scala van toepassingen.De UJF-7151 plusII en de UJF-MkII e-reeks werden deze maand aangekondigd en zullen ook een prominente plaats krijgen op de stand van Mimaki. De UJF-7151 plusII is ontworpen voor een betrouwbare, snelle productie en zorgt voor maximaal 190 procent snellere druksnelheden in vergelijking met het vorige UJF-7151 plus-model. De printer is geschikt om in industriële printomgevingen op zware media af te drukken, zoals hout, metaal en glas.Ook de nieuwe Mimaki 3DUJ-2207 zal voor het eerst te zien zijn. De eenvoudig schaalbare desktop-3D-oplossing is bedoeld om afdrukken in 3D mogelijk te maken. Bezoekers kunnen in Amsterdam ook de '100-reeks' van Mimaki in actie zien. Deze printers werden in volle pandemieperiode gelanceerd.