Miraclon, de thuisbasis van Kodak Flexcel Solutions, opende officieel haar nieuwe flexoplaatproductielijn 'Gemini' in Weatherford, Oklahoma. De nieuwe productielijn die flexografische platen produceert voor klanten in de VS, Canada en Latijns-Amerika, zal het bedrijf in staat stellen om te voldoen aan de jaarlijkse dubbelcijferige groei van het Flexcel NX plaatvolume gedurende de afgelopen vijf jaar.

Chris Payne, CEO: " Slechts zes maanden na onze spin-out van Kodak bereiken we een mijlpaal met de voltooiing van dit project. Deze tweede productiefaciliteit brengt ook de bevoorradingsbron dichter bij een groot deel van onze klanten."

De Weatherford plaatproductielijn, een tweede plaatstraat naast de bestaande plaatproductiefaciliteit van het bedrijf in Yamanashi, Japan, werd ontworpen om te voldoen aan de toenemende vraag van de industrie naar flexodrukverpakkingen van hogere kwaliteit, vervaardigd met meer kosteneffectieve en efficiënte productieprocessen. De investering van 15 miljoen dollar onderstreept de voortdurende groei van de industrie en de Kodak-flexoplaten.

De nieuwe lijn produceerde haar eerste Kodak Flexcel NX-plaat in oktober 2018, waarna strenge tests en het afstemmen op de Yamanashi-fabriek van start gingen om ervoor te zorgen dat de state-of-the-art productietechnologie dezelfde hoge prestaties en kwaliteit levert in beide fabrieken.

Miraclon, de thuisbasis van Kodak Flexcel Solutions, opende officieel haar nieuwe flexoplaatproductielijn 'Gemini' in Weatherford, Oklahoma. De nieuwe productielijn die flexografische platen produceert voor klanten in de VS, Canada en Latijns-Amerika, zal het bedrijf in staat stellen om te voldoen aan de jaarlijkse dubbelcijferige groei van het Flexcel NX plaatvolume gedurende de afgelopen vijf jaar.Chris Payne, CEO: " Slechts zes maanden na onze spin-out van Kodak bereiken we een mijlpaal met de voltooiing van dit project. Deze tweede productiefaciliteit brengt ook de bevoorradingsbron dichter bij een groot deel van onze klanten."De Weatherford plaatproductielijn, een tweede plaatstraat naast de bestaande plaatproductiefaciliteit van het bedrijf in Yamanashi, Japan, werd ontworpen om te voldoen aan de toenemende vraag van de industrie naar flexodrukverpakkingen van hogere kwaliteit, vervaardigd met meer kosteneffectieve en efficiënte productieprocessen. De investering van 15 miljoen dollar onderstreept de voortdurende groei van de industrie en de Kodak-flexoplaten.De nieuwe lijn produceerde haar eerste Kodak Flexcel NX-plaat in oktober 2018, waarna strenge tests en het afstemmen op de Yamanashi-fabriek van start gingen om ervoor te zorgen dat de state-of-the-art productietechnologie dezelfde hoge prestaties en kwaliteit levert in beide fabrieken.