Ryobi MHI Graphic Technology is de naam van het nieuwe bedrijf waarin de vellenpersdivisies van Ryobi en Mitsubishi opgaan. Deze joint venture gaat op 1 januari 2014 van start. Nu was er alvast de opening van het nieuwe democentrum.

Alle activiteiten van Cron in Europa zullen vanuit het technisch centrum worden gecoördineerd. Mitsubishi International is aangesteld als verdeler van Cron voor Duitsland en de Benelux. Andere Europese landen zouden volgen.

Cron Europe GmbH is de eerste vestiging van de fabrikant buiten China. Volgens Mitsubishi International verkocht de fabrikant tot nog toe wereldwijd ongeveer 2000 CtP-systemen voor 4- tot 16-pagina's. De CTP-systemen van Cron bestaan uit twee lijnen: thermisch of UV:

-405 nm violet-diode voor de belichting van conventionele UV platen, met zeer weinig energie- en chemieverbruik.

-830 nm thermal-dioden voor thermische platen, procesloos, chemie-vrij of chemie-arm.

Ryobi MHI Graphic Technology is de naam van het nieuwe bedrijf waarin de vellenpersdivisies van Ryobi en Mitsubishi opgaan. Deze joint venture gaat op 1 januari 2014 van start. Nu was er alvast de opening van het nieuwe democentrum.Alle activiteiten van Cron in Europa zullen vanuit het technisch centrum worden gecoördineerd. Mitsubishi International is aangesteld als verdeler van Cron voor Duitsland en de Benelux. Andere Europese landen zouden volgen.Cron Europe GmbH is de eerste vestiging van de fabrikant buiten China. Volgens Mitsubishi International verkocht de fabrikant tot nog toe wereldwijd ongeveer 2000 CtP-systemen voor 4- tot 16-pagina's. De CTP-systemen van Cron bestaan uit twee lijnen: thermisch of UV: -405 nm violet-diode voor de belichting van conventionele UV platen, met zeer weinig energie- en chemieverbruik. -830 nm thermal-dioden voor thermische platen, procesloos, chemie-vrij of chemie-arm.