De MJP30AXF heeft een maximale web- en printbreedte van respectievelijk 790 en 750 mm en is in staat om aan een snelheid van 50 strekkende meter per minuut te printen. De 1.200 dpi Kyocera inkjetkoppen zijn geconfigureerd voor CMYK plus dubbel wit. De machine werkt met watergebaseerde pigmentinkten die zijn goedgekeurd voor indirecte voedselverpakkingstoepassingen. De simplex pers is voorzien van automatische registratiecontrole, nozzle drop out compensatie en kan mediadikten van 12 tot 100 micron verwerken. De standaardconfiguratie omvat een afwikkelingsunit, inline Corona en pre-coat unit en opwikkelunit.

De verkoop van de MJP30AXF zal rechtstreeks worden afgehandeld via de Europese vestiging van Miyakoshi Europe in Spanje.

De MJP30AXF heeft een maximale web- en printbreedte van respectievelijk 790 en 750 mm en is in staat om aan een snelheid van 50 strekkende meter per minuut te printen. De 1.200 dpi Kyocera inkjetkoppen zijn geconfigureerd voor CMYK plus dubbel wit. De machine werkt met watergebaseerde pigmentinkten die zijn goedgekeurd voor indirecte voedselverpakkingstoepassingen. De simplex pers is voorzien van automatische registratiecontrole, nozzle drop out compensatie en kan mediadikten van 12 tot 100 micron verwerken. De standaardconfiguratie omvat een afwikkelingsunit, inline Corona en pre-coat unit en opwikkelunit.De verkoop van de MJP30AXF zal rechtstreeks worden afgehandeld via de Europese vestiging van Miyakoshi Europe in Spanje.