Eversify is cloud software voor content publishing op mobiele apparaten. Agfa Graphics ontwikkelde de software voor uitgevers en drukkers van tijdschriften en kranten die op zoek zijn naar een geautomatiseerde manier om 'content' te publiceren op mobiele apparaten (smartphones, tablets). De SaaS-oplossing (Software as a Service) kan worden geïntegreerd in om het even welk redactie- of content management systeem of in een InDesign-gebaseerd layoutsysteem. Inhoud kan volledig interactief in HTML 5, als een klassiek PDF-bestand (ePaper) of verrijkte PDF worden weergegeven op mobiele apparaten en worden bekeken in de web browser of met een app. Agfa Graphics voorziet in een web-only versie.

Agfa Graphics helpt gebruikers met de implementatie van de software en het maken van templates en zorgt ervoor dat inhoud op geautomatiseerde wijze netjes op de mobiele apparaten kan verschijnen op elk moment van de dag. Agfa Graphics zegt dat Eversify in België onder andere aan drukkerijbedrijven werd verkocht, die de mogelijkheden van mobile publishing aan hun klanten gaan aanbieden. De abonnementsvoorwaarden voor het gebruik van de software zijn flexibel en afhankelijk van de gebruiksintensiteit. Eversify verzamelt analytische informatie over het lezersgedrag met de bedoeling de inhoud beter af te stemmen op de interesses van de online consument.

Agfa Graphics heeft eveneens PrintSphere aangekondigd als een gemakkelijker alternatief voor bijvoorbeeld iCloud of dropbox voor het bijhouden en online uitwisselen van data. PrintSphere is een cloud-gebaseerde oplossing die voorziet in een gestandaardiseerde manier om files te verzenden en te ontvangen en in veilige back-ups van productiedatabases. PrintSphere kan naadloos worden geïntegreerd in de Apogee, Arkitex en Asanti workflow software van Agfa.

Eversify is cloud software voor content publishing op mobiele apparaten. Agfa Graphics ontwikkelde de software voor uitgevers en drukkers van tijdschriften en kranten die op zoek zijn naar een geautomatiseerde manier om 'content' te publiceren op mobiele apparaten (smartphones, tablets). De SaaS-oplossing (Software as a Service) kan worden geïntegreerd in om het even welk redactie- of content management systeem of in een InDesign-gebaseerd layoutsysteem. Inhoud kan volledig interactief in HTML 5, als een klassiek PDF-bestand (ePaper) of verrijkte PDF worden weergegeven op mobiele apparaten en worden bekeken in de web browser of met een app. Agfa Graphics voorziet in een web-only versie. Agfa Graphics helpt gebruikers met de implementatie van de software en het maken van templates en zorgt ervoor dat inhoud op geautomatiseerde wijze netjes op de mobiele apparaten kan verschijnen op elk moment van de dag. Agfa Graphics zegt dat Eversify in België onder andere aan drukkerijbedrijven werd verkocht, die de mogelijkheden van mobile publishing aan hun klanten gaan aanbieden. De abonnementsvoorwaarden voor het gebruik van de software zijn flexibel en afhankelijk van de gebruiksintensiteit. Eversify verzamelt analytische informatie over het lezersgedrag met de bedoeling de inhoud beter af te stemmen op de interesses van de online consument.Agfa Graphics heeft eveneens PrintSphere aangekondigd als een gemakkelijker alternatief voor bijvoorbeeld iCloud of dropbox voor het bijhouden en online uitwisselen van data. PrintSphere is een cloud-gebaseerde oplossing die voorziet in een gestandaardiseerde manier om files te verzenden en te ontvangen en in veilige back-ups van productiedatabases. PrintSphere kan naadloos worden geïntegreerd in de Apogee, Arkitex en Asanti workflow software van Agfa.