Het gaat om een KBA C408 rotatiepers van 2008 van de Koninklijke Drukkerij Em. de Jong uit Baarle-Nassau, die een 96-pagina pers in de plaats gaat zetten. De KBA C408 heeft een omvang van 890 mm en een breedte van 1320 mm. De pers heeft 4 keerstangen en 2 vouwtrechters en beschikt over inline nietmogelijkheden. De pers zal half oktober bij Moderna Printing worden geïnstalleerd en moet begin volgend jaar productie draaien.

Eric Bongaerts, algemeen directeur bij Moderna Printing: "De pers biedt de mogelijkheid ons overwegend A4-drukproductengamma met vierkant A5- en A3-drukwerk uit te breiden voor onder andere het drukken van retailfolders en brochures in kleinere en middelgrote oplagen. De KBA C408 configuratie omvat vijf drukgroepen waaronder een flying inprint drukgroep waarmee op economische manier adreswissels kunnen doorgevoerd en gedrukt worden." De 32-paginapers gaat een 8- en 16-paginapers vervangen.

Moderna Printing kocht eerder een nieuwe Ryobi V3000TP 10-kleuren vellenpers die nu al enkele maanden productie draait. De machine is uitgerust met een bobijnafroller en een inline sheeter.

Het gaat om een KBA C408 rotatiepers van 2008 van de Koninklijke Drukkerij Em. de Jong uit Baarle-Nassau, die een 96-pagina pers in de plaats gaat zetten. De KBA C408 heeft een omvang van 890 mm en een breedte van 1320 mm. De pers heeft 4 keerstangen en 2 vouwtrechters en beschikt over inline nietmogelijkheden. De pers zal half oktober bij Moderna Printing worden geïnstalleerd en moet begin volgend jaar productie draaien.Eric Bongaerts, algemeen directeur bij Moderna Printing: "De pers biedt de mogelijkheid ons overwegend A4-drukproductengamma met vierkant A5- en A3-drukwerk uit te breiden voor onder andere het drukken van retailfolders en brochures in kleinere en middelgrote oplagen. De KBA C408 configuratie omvat vijf drukgroepen waaronder een flying inprint drukgroep waarmee op economische manier adreswissels kunnen doorgevoerd en gedrukt worden." De 32-paginapers gaat een 8- en 16-paginapers vervangen.Moderna Printing kocht eerder een nieuwe Ryobi V3000TP 10-kleuren vellenpers die nu al enkele maanden productie draait. De machine is uitgerust met een bobijnafroller en een inline sheeter.