Nadat afgelopen vrijdag Corelio Printing failliet werd verklaard, werd op 27 augustus 's morgens bekend dat Moderna Printing NV uit Paal-Beringen (foto), eigendom van de familie Bongaerts, met de curatoren tot een overeenkomst kwam om de activiteiten van Corelio verder te zetten in Erpe-Mere.

Moderna zal de reeds geplande drukopdrachten zonder onderbreking verder afwerken. De drukkerij zal - onder de nieuwe naam Rothoma - in een afgeslankte, maar gezonde versie terug worden opgestart. Met deze overname wordt Moderna meteen de grootste heatset-rotatiedrukker voor tijdschriften, catalogi en huis-aan-huisbladen in de Benelux.

Nadat afgelopen vrijdag Corelio Printing failliet werd verklaard, werd op 27 augustus 's morgens bekend dat Moderna Printing NV uit Paal-Beringen (foto), eigendom van de familie Bongaerts, met de curatoren tot een overeenkomst kwam om de activiteiten van Corelio verder te zetten in Erpe-Mere.Moderna zal de reeds geplande drukopdrachten zonder onderbreking verder afwerken. De drukkerij zal - onder de nieuwe naam Rothoma - in een afgeslankte, maar gezonde versie terug worden opgestart. Met deze overname wordt Moderna meteen de grootste heatset-rotatiedrukker voor tijdschriften, catalogi en huis-aan-huisbladen in de Benelux.