Op ExhibitorLive wist beMatrix - dat ook de standenbouw verzorgd tijdens het Get Smart evenement van Grafisch Nieuws op 13 juni - zich in de kijker te spelen met een opmerkelijke eigen stand, vertellen de makers: "De stand werd opgesplitst in twee delen, waarbij met hetzelfde systeem langs beide zijden een heel andere set-up opgebouwd werd. Een impressionante LEDskin-brug over het gangpad verbond de twee werelden en inspireerde de vele bezoekers. Om het publiek aan te trekken, gaf Kenny Belaey, meervoudig wereldkampioen trial bike, het beste van zichzelf op beMatrix-kaders."

Pieter Lecluyse, Global Marketing Manager bij beMatrix, verklaart het succes van beMatrix op de Amerikaanse markt: "Door de korte op- en afbouwtijden en het feit dat exposanten in de VS hun stand niet zelf mogen op- en afbouwen, maar daarvoor een beroep moeten doen op lokale arbeidskrachten, is ons systeem bijzonder geschikt voor deze markt. Vandaag zijn we marktleider in de VS in de nichemarkt van modulaire standenbouwsystemen. Maar dan nog ligt er daar nog een gigantisch potentieel voor ons open."

Op ExhibitorLive wist beMatrix - dat ook de standenbouw verzorgd tijdens het Get Smart evenement van Grafisch Nieuws op 13 juni - zich in de kijker te spelen met een opmerkelijke eigen stand, vertellen de makers: "De stand werd opgesplitst in twee delen, waarbij met hetzelfde systeem langs beide zijden een heel andere set-up opgebouwd werd. Een impressionante LEDskin-brug over het gangpad verbond de twee werelden en inspireerde de vele bezoekers. Om het publiek aan te trekken, gaf Kenny Belaey, meervoudig wereldkampioen trial bike, het beste van zichzelf op beMatrix-kaders."Pieter Lecluyse, Global Marketing Manager bij beMatrix, verklaart het succes van beMatrix op de Amerikaanse markt: "Door de korte op- en afbouwtijden en het feit dat exposanten in de VS hun stand niet zelf mogen op- en afbouwen, maar daarvoor een beroep moeten doen op lokale arbeidskrachten, is ons systeem bijzonder geschikt voor deze markt. Vandaag zijn we marktleider in de VS in de nichemarkt van modulaire standenbouwsystemen. Maar dan nog ligt er daar nog een gigantisch potentieel voor ons open."