De fabriek in Dynäs produceert kraftpapier voor diverse op papier gebaseerde verpakkingsoplossingen voor de industrie. De fabriek levert papier in heel Europa.

Het moderniseringsproject omvat de installatie en upgrade van machines en apparatuur die de energie-efficiëntie van de plant zullen verbeteren.

Aanzienlijke investering

"De upgrades zullen ook de lucht- en wateremissies verder verminderen en resulteren in een betere houtbenutting in de fabriek", klinkt het.

"Het moderniseringsprogramma bij Dynäs vertegenwoordigt een aanzienlijke investering in de toekomst van deze fabriek", zegt Roman Senecky, de COO van Mondi Kraft Paper.

De fabriek in Dynäs produceert kraftpapier voor diverse op papier gebaseerde verpakkingsoplossingen voor de industrie. De fabriek levert papier in heel Europa.Het moderniseringsproject omvat de installatie en upgrade van machines en apparatuur die de energie-efficiëntie van de plant zullen verbeteren."De upgrades zullen ook de lucht- en wateremissies verder verminderen en resulteren in een betere houtbenutting in de fabriek", klinkt het."Het moderniseringsprogramma bij Dynäs vertegenwoordigt een aanzienlijke investering in de toekomst van deze fabriek", zegt Roman Senecky, de COO van Mondi Kraft Paper.