De papiergigant heeft het assortiment van het merk Nautilus nu uitgebreid met een volledig scala aan ongestreken, gerecyclede papierproducten voor kantoor- en professionele productieomgevingen.

Distributeurs zoals Antalis, Europapier en Igepa trekken samen met Mondi op, zodat het papier in heel Europa en daarbuiten beschikbaar is. Om aan de marktvraag te voldoen, houdt de Mondi-papierfabriek in Neusiedler een grote Nautilus-voorraad aan in veelgevraagde gramgewichten en afmetingen. Daarmee is een snelle levering en langetermijnbeschikbaarheid van het gerecyclede premiumpapier gewaarborgd.

Alle Nautilus-papiersoorten maken deel uit van Mondi's Green Range, zijn FSC-gecertificeerd en dragen het EU Ecolabel. Omdat Nautilus Classic 100% gerecycled is, prijkt op deze verpakkingen ook het Blaue Engel-keurmerk. Het assortiment omvat tien gramgewichten van 70 tot 350 g/m2 en formaten voor offsetdruk, rollen, SRA3, A3 en A4.

De papiergigant heeft het assortiment van het merk Nautilus nu uitgebreid met een volledig scala aan ongestreken, gerecyclede papierproducten voor kantoor- en professionele productieomgevingen.Distributeurs zoals Antalis, Europapier en Igepa trekken samen met Mondi op, zodat het papier in heel Europa en daarbuiten beschikbaar is. Om aan de marktvraag te voldoen, houdt de Mondi-papierfabriek in Neusiedler een grote Nautilus-voorraad aan in veelgevraagde gramgewichten en afmetingen. Daarmee is een snelle levering en langetermijnbeschikbaarheid van het gerecyclede premiumpapier gewaarborgd.Alle Nautilus-papiersoorten maken deel uit van Mondi's Green Range, zijn FSC-gecertificeerd en dragen het EU Ecolabel. Omdat Nautilus Classic 100% gerecycled is, prijkt op deze verpakkingen ook het Blaue Engel-keurmerk. Het assortiment omvat tien gramgewichten van 70 tot 350 g/m2 en formaten voor offsetdruk, rollen, SRA3, A3 en A4.