De DigiFold Pro XL is de nieuwste telg binnen het aanbod Morgana DigiFold. De machine kan in één doorgang rillen, vouwen en perforeren en ze is uitgerust met de nieuwste versie van het gebrevetteerde rilsysteem DynaCrease waarbij de messen zonder gereedschap vervangen kunnen worden.

Het automatische ril- en vouwsysteem is ontworpen om productiepersen (zowel digitale als offsetpersen) voor middelgrote tot grote volumes aan te vullen. De DigiFold Pro XL is voorzien van een aanzuigsysteem voor de vellen dat dankzij een verlenging formaten van 210 tot 1300 mm lengte aankan. Volgens Morgana effent die uitrusting de weg naar nieuwe toepassingen, zoals omslagen, landschapsvouwen, extragrote boekomslagen, brochures met uitvouwbladen, enzovoort.

De DigiFold Pro XL van Morgana kan tot 6.000 A4-vellen plooien en tot 7.500 vellen rillen. De eenheid heeft een maximale laadcapaciteit van 200 mm en kan tot 30 rilbewegingen per vel uitvoeren.

De DigiFold Pro XL is de nieuwste telg binnen het aanbod Morgana DigiFold. De machine kan in één doorgang rillen, vouwen en perforeren en ze is uitgerust met de nieuwste versie van het gebrevetteerde rilsysteem DynaCrease waarbij de messen zonder gereedschap vervangen kunnen worden.Het automatische ril- en vouwsysteem is ontworpen om productiepersen (zowel digitale als offsetpersen) voor middelgrote tot grote volumes aan te vullen. De DigiFold Pro XL is voorzien van een aanzuigsysteem voor de vellen dat dankzij een verlenging formaten van 210 tot 1300 mm lengte aankan. Volgens Morgana effent die uitrusting de weg naar nieuwe toepassingen, zoals omslagen, landschapsvouwen, extragrote boekomslagen, brochures met uitvouwbladen, enzovoort. De DigiFold Pro XL van Morgana kan tot 6.000 A4-vellen plooien en tot 7.500 vellen rillen. De eenheid heeft een maximale laadcapaciteit van 200 mm en kan tot 30 rilbewegingen per vel uitvoeren.