De twee bedrijven zijn actief op het vlak van de afwerking: Morgana levert kleine machines die bestemd zijn voor afwerkopdrachten op aanvraag en offline, terwijl Plockmatic zich sterker op de afwerking in lijn concentreert, in samenwerking met constructeurs van digitale printsystemen zoals Xerox, Canon of Océ. Plockmatic biedt eveneens systemen aan om drukwerk in enveloppen te steken en te verzenden. De activiteiten van de twee bedrijven lijken elkaar dus perfect aan te vullen.

Morgana blijft gevestigd in Engeland, in Milton Keynes, en de leiding blijft in handen van Quen Baum, de algemeen directeur. Jan Marstrop, CEO van Plockmatic, krijgt alle activiteiten van de twee bedrijven onder zich.

In België wordt Plockmatic exclusief door Albyco gedistribueerd, een bedrijf dat ook 'Master Distributor' van Morgana is.

De twee bedrijven zijn actief op het vlak van de afwerking: Morgana levert kleine machines die bestemd zijn voor afwerkopdrachten op aanvraag en offline, terwijl Plockmatic zich sterker op de afwerking in lijn concentreert, in samenwerking met constructeurs van digitale printsystemen zoals Xerox, Canon of Océ. Plockmatic biedt eveneens systemen aan om drukwerk in enveloppen te steken en te verzenden. De activiteiten van de twee bedrijven lijken elkaar dus perfect aan te vullen.Morgana blijft gevestigd in Engeland, in Milton Keynes, en de leiding blijft in handen van Quen Baum, de algemeen directeur. Jan Marstrop, CEO van Plockmatic, krijgt alle activiteiten van de twee bedrijven onder zich. In België wordt Plockmatic exclusief door Albyco gedistribueerd, een bedrijf dat ook 'Master Distributor' van Morgana is.