U zal het geweten hebben. De Morgen lanceerde vanaf 25 september een opvallende imagocampagne op tv, online en in magazines en kranten met als statement 'Dit land heeft meer zalm nodig'. Zalmen zwemmen namelijk tegen de stroom in. De imagocampagne gaat vooraf aan een indrukwekkende reeks productvernieuwingen, waarmee De Morgen zich als een hedendaags nieuwsmerk neerzet.

Alle bijlagen zullen op het halve Berliner-formaat worden gedrukt. Dat komt er op neer dat het huidige formaat van 315 x 470 mm gehalveerd wordt en in de breedte wordt geplooid, in plaats van in de lengte. Het nieuwe formaat moet vooral het leesgemak verhogen.

Die bijlagen zijn Cult, de dagelijkse cultuurkatern, 24 pagina's halve Berliner; Boeken op woensdag, 16 pagina's; Media.com op vrijdag ter vervanging van Cult, 24 pagina's; Cult weekend op 36 pagina's; Zeno op zaterdag, 48 pagina's.

U zal het geweten hebben. De Morgen lanceerde vanaf 25 september een opvallende imagocampagne op tv, online en in magazines en kranten met als statement 'Dit land heeft meer zalm nodig'. Zalmen zwemmen namelijk tegen de stroom in. De imagocampagne gaat vooraf aan een indrukwekkende reeks productvernieuwingen, waarmee De Morgen zich als een hedendaags nieuwsmerk neerzet.Alle bijlagen zullen op het halve Berliner-formaat worden gedrukt. Dat komt er op neer dat het huidige formaat van 315 x 470 mm gehalveerd wordt en in de breedte wordt geplooid, in plaats van in de lengte. Het nieuwe formaat moet vooral het leesgemak verhogen.Die bijlagen zijn Cult, de dagelijkse cultuurkatern, 24 pagina's halve Berliner; Boeken op woensdag, 16 pagina's; Media.com op vrijdag ter vervanging van Cult, 24 pagina's; Cult weekend op 36 pagina's; Zeno op zaterdag, 48 pagina's.