In het raam van dat akkoord zal Müller Martini de systemen van Sitma in zijn eigen machines integreren zodat het zijn klanten een volledig aanbod oplossingen kan aanbieden om producten te binden en onder film te verpakken. Daarnaast zal de Zwitserse constructeur de machines van Sitma in een aantal landen, hoofdzakelijk buiten Europa, distribueren. In België wordt Sitma tot nader order nog altijd gedistribueerd door manroland.

"Müller Martini zal op internationaal niveau de online activiteiten beheren, d.w.z. de geïntegreerde installaties van de twee merken," preciseert Dirk Deceuninck, algemeen directeur van Müller Martini Benelux. "Dat akkoord past in de ambitie van Müller Martini om hoogwaardige partners te zoeken."

In het raam van dat akkoord zal Müller Martini de systemen van Sitma in zijn eigen machines integreren zodat het zijn klanten een volledig aanbod oplossingen kan aanbieden om producten te binden en onder film te verpakken. Daarnaast zal de Zwitserse constructeur de machines van Sitma in een aantal landen, hoofdzakelijk buiten Europa, distribueren. In België wordt Sitma tot nader order nog altijd gedistribueerd door manroland."Müller Martini zal op internationaal niveau de online activiteiten beheren, d.w.z. de geïntegreerde installaties van de twee merken," preciseert Dirk Deceuninck, algemeen directeur van Müller Martini Benelux. "Dat akkoord past in de ambitie van Müller Martini om hoogwaardige partners te zoeken."