Volgens Müller Martini betekent dit de instap in een nieuw marktsegment. De machine is ontworpen voor middelgrote en kleine oplagen tot een enkel exemplaar. Daarbij speelt het geen rol of de brochures in offset of digitaal werden gedrukt. Het kleine garenloosbindsysteem is geschikt voor de productie van fotoboeken, gepersonaliseerde catalogi en kwalitatieve brochures.

Ook op het vlak van verzamelhechten zal een nieuwe oplossing worden voorgesteld. Het gaat om de verzamelhechter Presto II Digital in combinatie met de vouwmachine Stahlfolder TH 56 met vlakstapelaanleg van Heidelberg.

Volgens Müller Martini betekent dit de instap in een nieuw marktsegment. De machine is ontworpen voor middelgrote en kleine oplagen tot een enkel exemplaar. Daarbij speelt het geen rol of de brochures in offset of digitaal werden gedrukt. Het kleine garenloosbindsysteem is geschikt voor de productie van fotoboeken, gepersonaliseerde catalogi en kwalitatieve brochures.Ook op het vlak van verzamelhechten zal een nieuwe oplossing worden voorgesteld. Het gaat om de verzamelhechter Presto II Digital in combinatie met de vouwmachine Stahlfolder TH 56 met vlakstapelaanleg van Heidelberg.