De nieuwe site van 2000 m² beschikt over een ultramodern machinepark. Dat omvat meer bepaald drie verzamelhechtmachines (een Presto II, een Primera en een Tempo 220), het invoegsysteem FlexLiner voor kranten en mailings, en een SigmaLiner voor de digitale productie van boeken. In de nieuwe infrastructuur kan het bedrijf de machines voorstellen, productdemonstraties geven, en individuele opleidingen verstrekken. Naast de opleidingen en demonstraties zullen de bezoekers ook informatie over speciale gedrukte producten en hun productie kunnen inwinnen, in een speciaal 'innovatiesalon'.

Müller Martini heeft overigens aan de recente Hunkeler Innovation Days in Luzern deelgenomen. Daar presenteerde het bedrijf een nieuwe industriële oplossing voor de afwerking van digitaal drukwerk met de verzamelhechtmachine Presto II Digital. Müller Martini produceerde ter plaatse drie verschillende producten, zonder onderbreking. Daarvoor had Müller Martini de lijn Presto II Digital uitgerust met een snelle vouwmachine, twee inlegeenheden, een vouw- en inlegeenheid voor omslagen, een brocheerblok en een driesnijder. Dat alles gekoppeld aan een afwikkelsysteem, een vouw- en assemblagemodule en een snij-uitleg van Hunkeler.

De nieuwe site van 2000 m² beschikt over een ultramodern machinepark. Dat omvat meer bepaald drie verzamelhechtmachines (een Presto II, een Primera en een Tempo 220), het invoegsysteem FlexLiner voor kranten en mailings, en een SigmaLiner voor de digitale productie van boeken. In de nieuwe infrastructuur kan het bedrijf de machines voorstellen, productdemonstraties geven, en individuele opleidingen verstrekken. Naast de opleidingen en demonstraties zullen de bezoekers ook informatie over speciale gedrukte producten en hun productie kunnen inwinnen, in een speciaal 'innovatiesalon'. Müller Martini heeft overigens aan de recente Hunkeler Innovation Days in Luzern deelgenomen. Daar presenteerde het bedrijf een nieuwe industriële oplossing voor de afwerking van digitaal drukwerk met de verzamelhechtmachine Presto II Digital. Müller Martini produceerde ter plaatse drie verschillende producten, zonder onderbreking. Daarvoor had Müller Martini de lijn Presto II Digital uitgerust met een snelle vouwmachine, twee inlegeenheden, een vouw- en inlegeenheid voor omslagen, een brocheerblok en een driesnijder. Dat alles gekoppeld aan een afwikkelsysteem, een vouw- en assemblagemodule en een snij-uitleg van Hunkeler.