Met de nieuwe SigmaLine Compact kunnen digitale drukkers volgens Muller Martini meer eindproducten (boeken, brochures en tijdschriften) produceren, in een kleinere ruimte (40 vierkante meter), met minder personeel en minder afval.

Geautomatiseerde productiestroom

"De uitbreiding van de SigmaLine-familie overtuigt vooral door de minimale instel- en omsteltijden. Het veranderen van vouwschema's - van vier naar zes - duurt bijvoorbeeld slechts een paar seconden", stelt de Zwitserse machinefabrikant.

De nieuwe SigmaLine Compact dekt alle afwerkingsopties: softcover, hardcover, naaien en nieten. In combinatie met het Connex-workflowsysteem van Muller Martini kan er een volledig geautomatiseerde productiestroom - van prepress tot eindproduct - gebouwd worden.

Met de nieuwe SigmaLine Compact kunnen digitale drukkers volgens Muller Martini meer eindproducten (boeken, brochures en tijdschriften) produceren, in een kleinere ruimte (40 vierkante meter), met minder personeel en minder afval."De uitbreiding van de SigmaLine-familie overtuigt vooral door de minimale instel- en omsteltijden. Het veranderen van vouwschema's - van vier naar zes - duurt bijvoorbeeld slechts een paar seconden", stelt de Zwitserse machinefabrikant.De nieuwe SigmaLine Compact dekt alle afwerkingsopties: softcover, hardcover, naaien en nieten. In combinatie met het Connex-workflowsysteem van Muller Martini kan er een volledig geautomatiseerde productiestroom - van prepress tot eindproduct - gebouwd worden.