Mimaki verwacht heel veel van het CFL-605RT snijsysteem dat voor 14.900 euro zal worden verkocht. Het apparaat is bedoeld voor digitale on-demand productie. Het is geschikt om karton, synthetisch leder, PET-vellen, zacht schuimmateriaal, enz. mee te snijden. Met het tafelmodel snijsysteem kunnen ook rillijnen worden aangebracht. Het beschikt eveneens over een pentool voor het tekenen van lijnen. Op de vlakbedtafel kan materiaal met een oppervlak tot 660 x 555 mm worden gelegd.

De tafelmodel snijplotter kan desgewenst worden gecombineerd met een tafelmodel UUJF 6042 of UJF3042 UV-LED vlakbedprinter en de software suite van Mimaki. Deze combinatie vormt een complete oplossing voor on-demand productie.

Mimaki verwacht heel veel van het CFL-605RT snijsysteem dat voor 14.900 euro zal worden verkocht. Het apparaat is bedoeld voor digitale on-demand productie. Het is geschikt om karton, synthetisch leder, PET-vellen, zacht schuimmateriaal, enz. mee te snijden. Met het tafelmodel snijsysteem kunnen ook rillijnen worden aangebracht. Het beschikt eveneens over een pentool voor het tekenen van lijnen. Op de vlakbedtafel kan materiaal met een oppervlak tot 660 x 555 mm worden gelegd.De tafelmodel snijplotter kan desgewenst worden gecombineerd met een tafelmodel UUJF 6042 of UJF3042 UV-LED vlakbedprinter en de software suite van Mimaki. Deze combinatie vormt een complete oplossing voor on-demand productie.