Ook is voor het eerst 'Print Pakt Live' tijdens de vakbeurs aanwezig. Op een centrale plek op de beursvloer organiseert deze door de KVGO-brancheorganisatie geïnitieerde promotiecampagne voor grafimedia een 'Kennisplein' vol activiteiten. Het dagelijkse workshop-programma biedt inspirerende sprekers, waaronder op dinsdag Jos Steutelings van VIGC, die met het publiek in gesprek gaan over de toekomst van de industrie. Ook landgenoot Eddy Hagen van Insights4Print.ceo is er op woensdag van de partij.

Voor de vakbeurs, die dagelijks is geopend van 13.00 tot en met 21.00 uur, zijn gratis e-tickets aan te vragen via de website.

Ook is voor het eerst 'Print Pakt Live' tijdens de vakbeurs aanwezig. Op een centrale plek op de beursvloer organiseert deze door de KVGO-brancheorganisatie geïnitieerde promotiecampagne voor grafimedia een 'Kennisplein' vol activiteiten. Het dagelijkse workshop-programma biedt inspirerende sprekers, waaronder op dinsdag Jos Steutelings van VIGC, die met het publiek in gesprek gaan over de toekomst van de industrie. Ook landgenoot Eddy Hagen van Insights4Print.ceo is er op woensdag van de partij.Voor de vakbeurs, die dagelijks is geopend van 13.00 tot en met 21.00 uur, zijn gratis e-tickets aan te vragen via de website.