Mutoh België verantwoordelijk voor logistieke activiteiten in EMEA

03/02/14 om 00:00 - Bijgewerkt op 02/02/14 om 23:59

Bron: Grafisch Nieuws

Grootformaatprinterfabrikant Mutoh reorganiseert. De logistieke activiteiten voor de EMEA-regio worden bij Mutoh België ondergebracht.

Mutoh België verantwoordelijk voor logistieke activiteiten in EMEA

Mutoh is de bekende Japanse fabrikant van grootformaatprinters en snijplotters. Vanaf april 2014 zal alle hardware die in Japan wordt gefabriceerd, verbruiksgoederen en onderdelen worden gestockeerd en verdeeld vanuit de Belgische vestiging.

Naast de centralisatie van de logistieke diensten, zal ook alle product- en commerciële marketing vanuit België verlopen. De individuele business units zoals Mutoh Belgium, Deutschland en Noord-Europa blijven verantwoordelijk voor de verkoop en verkoopsondersteuning, lokale marketing en service-na-verkoop in hun respectievelijke regio's.

Arthur Vanhoutte, Managing Director van Mutoh België, zegt dat de fabrikant met de reorganisatieplannen zijn supply chain en de klantenondersteuning wil optimaliseren. De plannen moeten ook leiden tot een verdere daling van de kostenstructuren en een meer efficiënte marketing en communicatie rond het merk mogelijk maken.

Lees meer over: