De nieuwe XPJ-1682SR Pro (1,6 m) is uitgerust met twee AccuFine HD-printkoppen, elk met 3200 nozzles, een nieuw weefalgoritme en Mutohs VerteLith RIP-software waardoor zowel de printkwaliteit als de printsnelheid zijn verbeterd. De printer is bedoeld voor omgevingen met een hoge productiviteit en levert productiesnelheden van hoge kwaliteit tot 35 m²/u. De nieuwe printer integreert ook automatische uitlijningen om een ononderbroken productie en consistente kwaliteit te garanderen.

Voor binnen- en buitentoepassingen

De printer zal worden gelanceerd met Mutohs nieuwe MS51 sneldrogende CMYK-inktset. De MS51-inkten zijn geschikt voor binnen- en buitentoepassingen, maar vereisen geen gezondheids- en veiligheidspictogrammen en zijn bovendien gBL-vrij. Daarom kunnen ze worden gebruikt in kantoren, woningen en winkels. "In vergelijking met traditionele sign- en display-inkten bieden ze hetzelfde kleurengamma, een uitstekend glansbehoud en weersbestendigheid, slijtvastheid en chemische resistentie met drie jaar UV-bestendigheid zonder laminering. Er is ook geen extra printeronderhoud nodig", stelt Mutoh.

De Mutoh MS51-inkten zijn GREENGUARD Gold-gecertificeerd. De certificering werd verkregen voor de categorie Behang, wat betekent dat de output kan worden gebruikt bij volledige kamerdekking, zelfs in gevoelige omgevingen zoals scholen en ziekenhuizen.

De XPJ-1682SR Pro tweekoppige printer is een aanvulling op Mutohs bestaande XPJ-1341SRP en XPJ-1641SRP enkelkoppige modellen die in januari zijn uitgebracht. De printer zal door Mutoh Europe in de hele EMEA-regio op de markt worden gebracht via het bestaande netwerk van gecertificeerde distributeurs.

De nieuwe XPJ-1682SR Pro (1,6 m) is uitgerust met twee AccuFine HD-printkoppen, elk met 3200 nozzles, een nieuw weefalgoritme en Mutohs VerteLith RIP-software waardoor zowel de printkwaliteit als de printsnelheid zijn verbeterd. De printer is bedoeld voor omgevingen met een hoge productiviteit en levert productiesnelheden van hoge kwaliteit tot 35 m²/u. De nieuwe printer integreert ook automatische uitlijningen om een ononderbroken productie en consistente kwaliteit te garanderen.De printer zal worden gelanceerd met Mutohs nieuwe MS51 sneldrogende CMYK-inktset. De MS51-inkten zijn geschikt voor binnen- en buitentoepassingen, maar vereisen geen gezondheids- en veiligheidspictogrammen en zijn bovendien gBL-vrij. Daarom kunnen ze worden gebruikt in kantoren, woningen en winkels. "In vergelijking met traditionele sign- en display-inkten bieden ze hetzelfde kleurengamma, een uitstekend glansbehoud en weersbestendigheid, slijtvastheid en chemische resistentie met drie jaar UV-bestendigheid zonder laminering. Er is ook geen extra printeronderhoud nodig", stelt Mutoh.De Mutoh MS51-inkten zijn GREENGUARD Gold-gecertificeerd. De certificering werd verkregen voor de categorie Behang, wat betekent dat de output kan worden gebruikt bij volledige kamerdekking, zelfs in gevoelige omgevingen zoals scholen en ziekenhuizen.De XPJ-1682SR Pro tweekoppige printer is een aanvulling op Mutohs bestaande XPJ-1341SRP en XPJ-1641SRP enkelkoppige modellen die in januari zijn uitgebracht. De printer zal door Mutoh Europe in de hele EMEA-regio op de markt worden gebracht via het bestaande netwerk van gecertificeerde distributeurs.