In juni wordt een nieuwe juridische entiteit boven de doopvont gehouden: Colorisprint Luxembourg. De nieuwe commerciële vestiging ligt in Windhof, in het kanton Capellen. Benoît Devrin wordt verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van de drukkerij in Zuid-België en Luxemburg. Voordien was hij operationeel en marketingdirecteur van PointCarré (prêt-à-porter) in de provincie Luxemburg.

Colorisprint dat in Nannine gevestigd is, realiseert drukwerk op kleine en grote formaten, zoals naamkaartjes, brochures, verpakkingen, zeilen, belettering, enzovoort. Eind 2020 investeerde de onderneming in een nieuwe vellenpers AccurioPress C12000, die een oude Konica Minolta vervangt. De afdeling kleinformaatdruk beschikt ook over een Xeikon 8500 (rollenprinter). Voor de grootformaatdruk werkt Colorisprint met een vlakbedprinter van swissQprint die eind 2019 aangekocht werd, een rollenprinter Océ Colorado 1640 van de eerste generatie en een HP Latex. De digitale drukkerij is daarnaast ook nog uitgerust met een digitaal lasersnijsysteem Trotec. Volgens bedrijfsleider Manuel Léonard is de omzet door de covidpandemie met 25 à 30 procent gedaald.

In juni wordt een nieuwe juridische entiteit boven de doopvont gehouden: Colorisprint Luxembourg. De nieuwe commerciële vestiging ligt in Windhof, in het kanton Capellen. Benoît Devrin wordt verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van de drukkerij in Zuid-België en Luxemburg. Voordien was hij operationeel en marketingdirecteur van PointCarré (prêt-à-porter) in de provincie Luxemburg.Colorisprint dat in Nannine gevestigd is, realiseert drukwerk op kleine en grote formaten, zoals naamkaartjes, brochures, verpakkingen, zeilen, belettering, enzovoort. Eind 2020 investeerde de onderneming in een nieuwe vellenpers AccurioPress C12000, die een oude Konica Minolta vervangt. De afdeling kleinformaatdruk beschikt ook over een Xeikon 8500 (rollenprinter). Voor de grootformaatdruk werkt Colorisprint met een vlakbedprinter van swissQprint die eind 2019 aangekocht werd, een rollenprinter Océ Colorado 1640 van de eerste generatie en een HP Latex. De digitale drukkerij is daarnaast ook nog uitgerust met een digitaal lasersnijsysteem Trotec. Volgens bedrijfsleider Manuel Léonard is de omzet door de covidpandemie met 25 à 30 procent gedaald.