Nathalie McCaughley zal vanaf februari het HealthCare IT-team van Agfa leiden. "Ze zal ervoor zorgen dat de divisie innovatieve oplossingen kan blijven aanbieden die voldoen aan de echte noden van onze klanten. Nathalie zal voortbouwen op de bestaande sterke fundamenten om de groei van de HealthCare IT-divisie verder in goede banen te leiden", zegt Pascal Juéry, de CEO van de Agfa-Gevaert Groep.

Rendabele groei in Noord-Amerika

De nieuwe topvrouw is volgens Agfa een ervaren leider op het vlak van IT voor de gezondheidszorg. Ze heeft meer dan twintig jaar ervaring in diverse rollen in verkoop en algemeen management. "Nathalie werkt vanuit de VS, wat volledig overeenstemt met onze strategische intentie om verdere rendabele groei binnen de regio Noord-Amerika te stimuleren. Het zorgt binnen ons leidinggevend team ook voor een betere balans tussen Noord-Amerika en Europa", stelt de beeldvormingsgroep.

Nathalie McCaughley studeerde met een bachelordiploma in Internationale Relaties, Economie en Politiek af aan de Université Panthéon-Sorbonne in Frankrijk. Ze behaalde ook een MBA in International Business aan de Regent's University in Londen. Ze werkte recent bij Express Scripts als President voor de divisie Commercial & Labor en bij GE Healthcare. In de twintig jaar die ze bij deze onderneming actief was, bekleedde ze in alle continenten verscheidene regionale leidinggevende functies.

De huidige president van HealthCare IT, Luc Thijs, besliste om na een loopbaan van meer dan dertig jaar afscheid te nemen van de Agfa-Gevaert Groep.

Nathalie McCaughley zal vanaf februari het HealthCare IT-team van Agfa leiden. "Ze zal ervoor zorgen dat de divisie innovatieve oplossingen kan blijven aanbieden die voldoen aan de echte noden van onze klanten. Nathalie zal voortbouwen op de bestaande sterke fundamenten om de groei van de HealthCare IT-divisie verder in goede banen te leiden", zegt Pascal Juéry, de CEO van de Agfa-Gevaert Groep.De nieuwe topvrouw is volgens Agfa een ervaren leider op het vlak van IT voor de gezondheidszorg. Ze heeft meer dan twintig jaar ervaring in diverse rollen in verkoop en algemeen management. "Nathalie werkt vanuit de VS, wat volledig overeenstemt met onze strategische intentie om verdere rendabele groei binnen de regio Noord-Amerika te stimuleren. Het zorgt binnen ons leidinggevend team ook voor een betere balans tussen Noord-Amerika en Europa", stelt de beeldvormingsgroep.Nathalie McCaughley studeerde met een bachelordiploma in Internationale Relaties, Economie en Politiek af aan de Université Panthéon-Sorbonne in Frankrijk. Ze behaalde ook een MBA in International Business aan de Regent's University in Londen. Ze werkte recent bij Express Scripts als President voor de divisie Commercial & Labor en bij GE Healthcare. In de twintig jaar die ze bij deze onderneming actief was, bekleedde ze in alle continenten verscheidene regionale leidinggevende functies.De huidige president van HealthCare IT, Luc Thijs, besliste om na een loopbaan van meer dan dertig jaar afscheid te nemen van de Agfa-Gevaert Groep.