Nautasign Belgium bevindt zich aan de Brusselsesteenweg 520 in Mechelen. Vanuit dit Belgische kantoor met showroom zal de verkoop en service voor de Belgische markt worden georganiseerd. Het bedrijf gaat van start met drie bekende gezichten uit de grafische of signbranche: Peter Van de Vivere, Johan Steylaerts en Joëlle Van Wesemael.

De expansie van Nautasign naar ons land werd versneld door het wegvallen in de Belgische signmarkt van Plantin en PaperlinX. Nautasign is één van de grootste distributeurs in de Nederlandse signbranche met printermerken als HP, Durst en Epson. Nautasign ontving uit handen van HP voor diens fiscale jaar 2014, de Award van grootste distributeur in de EMEA-regio.

Nautasign Belgium bevindt zich aan de Brusselsesteenweg 520 in Mechelen. Vanuit dit Belgische kantoor met showroom zal de verkoop en service voor de Belgische markt worden georganiseerd. Het bedrijf gaat van start met drie bekende gezichten uit de grafische of signbranche: Peter Van de Vivere, Johan Steylaerts en Joëlle Van Wesemael.De expansie van Nautasign naar ons land werd versneld door het wegvallen in de Belgische signmarkt van Plantin en PaperlinX. Nautasign is één van de grootste distributeurs in de Nederlandse signbranche met printermerken als HP, Durst en Epson. Nautasign ontving uit handen van HP voor diens fiscale jaar 2014, de Award van grootste distributeur in de EMEA-regio.