Door de fusie met Sharp is NEC ondertussen de op twee na grootste fabrikant van digitale displays ter wereld. De professionele displays worden op grote schaal ingezet in de detailhandel, bedrijven en het transport. Signagram is een spin-off van het Belgische bedrijf Kimeru (Antwerpen). Signagram komt voor-geïnstalleerd op elk NEC-scherm uitgerust met ingebouwde Raspberry Pi.

Kimeru zegt dat het de allereerste speler wereldwijd is die met Signagram digital signage aanbiedt door middel van AI-gedreven technologie. Zo levert Signagram live newsfeeds aan in samenwerking met persbureaus zoals Reuters en AFP. "Via dit platform worden op standaardbasis professionele live news feeds, contentgerichte workflows en AI-gestuurde zoekopdrachten toegevoegd in verschillende media. Hierdoor kunnen klanten interessante berichten met veel visibiliteit creëren", aldus Kimeru.

Door de fusie met Sharp is NEC ondertussen de op twee na grootste fabrikant van digitale displays ter wereld. De professionele displays worden op grote schaal ingezet in de detailhandel, bedrijven en het transport. Signagram is een spin-off van het Belgische bedrijf Kimeru (Antwerpen). Signagram komt voor-geïnstalleerd op elk NEC-scherm uitgerust met ingebouwde Raspberry Pi.Kimeru zegt dat het de allereerste speler wereldwijd is die met Signagram digital signage aanbiedt door middel van AI-gedreven technologie. Zo levert Signagram live newsfeeds aan in samenwerking met persbureaus zoals Reuters en AFP. "Via dit platform worden op standaardbasis professionele live news feeds, contentgerichte workflows en AI-gestuurde zoekopdrachten toegevoegd in verschillende media. Hierdoor kunnen klanten interessante berichten met veel visibiliteit creëren", aldus Kimeru.