De winnaars werden woensdagavond in het Mediacollege van Amsterdam in de bloemetjes gezet. Onder hen twee Belgische laureaten: de West-Vlaamse groep Captains of Printing kreeg de Febelgra-prijs voor een bureaukalender (de Belgische federatie was voor het eerst betrokken bij het evenement - de KVGO-prijs van de Nederlandse federatie ging naar Ando Den Haag) en Agfa ontving de publieksprijs voor zijn 2013 VIP Calendar - de stemmen daarvoor konden uitgebracht worden tijdens de Grafische Vakbeurs van Gorinchem.

De andere prijzen gingen naar het 'Witte de With Center for Contemporary Art' uit Rotterdam (muurkalenders), het bureau vandenberg Concept & Design (agenda's) en Igepa Nederland (bureaukalenders). De jury kende de studentenprijs toe aan het concept 'Shit Happens', een dagkalender met een spelapp die door vier studenten van de Fontys Hogeschool Communicatie in Eindhoven bedacht werd.

Voor de wedstrijd waren er 80 inzendingen uit Nederland en België.

De winnaars werden woensdagavond in het Mediacollege van Amsterdam in de bloemetjes gezet. Onder hen twee Belgische laureaten: de West-Vlaamse groep Captains of Printing kreeg de Febelgra-prijs voor een bureaukalender (de Belgische federatie was voor het eerst betrokken bij het evenement - de KVGO-prijs van de Nederlandse federatie ging naar Ando Den Haag) en Agfa ontving de publieksprijs voor zijn 2013 VIP Calendar - de stemmen daarvoor konden uitgebracht worden tijdens de Grafische Vakbeurs van Gorinchem. De andere prijzen gingen naar het 'Witte de With Center for Contemporary Art' uit Rotterdam (muurkalenders), het bureau vandenberg Concept & Design (agenda's) en Igepa Nederland (bureaukalenders). De jury kende de studentenprijs toe aan het concept 'Shit Happens', een dagkalender met een spelapp die door vier studenten van de Fontys Hogeschool Communicatie in Eindhoven bedacht werd. Voor de wedstrijd waren er 80 inzendingen uit Nederland en België.