Wilco BV uit Amersfoort, dat zich op de productie van boeken en tijdschriften toelegt, investeert in acht Heidelberg Speedmaster XL 106 achtkleurenpersen van de nieuwste generatie. De persen zijn allemaal met de 'Push-to-stop-technologie' uitgerust.

"De ervaring met de achtkleurenpers Heidelberg Speedmaster XL 106 van de 'generatie 2020' was zo positief dat we beslist hebben om het hele machinepark in Amersfoort daarop over te schakelen", zeggen ze bij Wilco.

Het order slaat op drie exemplaren van de Heidelberg Speedmaster XL106-2-P, een Speedmaster XL 106-4-P, een Speedmaster XL106-8-P+L en drie persen Heidelberg Speedmaster XL 106-8-P, waarvan een met de LED UV-technologie.

Begin mei ondertekende drukkerij Wilco ook een akkoord om vanaf 1 juni alle activiteiten van Coers en Roerst (Arnhem) over te nemen, een grafisch productiebedrijf dat zich in kunstboeken heeft gespecialiseerd.

Wilco BV uit Amersfoort, dat zich op de productie van boeken en tijdschriften toelegt, investeert in acht Heidelberg Speedmaster XL 106 achtkleurenpersen van de nieuwste generatie. De persen zijn allemaal met de 'Push-to-stop-technologie' uitgerust. "De ervaring met de achtkleurenpers Heidelberg Speedmaster XL 106 van de 'generatie 2020' was zo positief dat we beslist hebben om het hele machinepark in Amersfoort daarop over te schakelen", zeggen ze bij Wilco. Het order slaat op drie exemplaren van de Heidelberg Speedmaster XL106-2-P, een Speedmaster XL 106-4-P, een Speedmaster XL106-8-P+L en drie persen Heidelberg Speedmaster XL 106-8-P, waarvan een met de LED UV-technologie. Begin mei ondertekende drukkerij Wilco ook een akkoord om vanaf 1 juni alle activiteiten van Coers en Roerst (Arnhem) over te nemen, een grafisch productiebedrijf dat zich in kunstboeken heeft gespecialiseerd.