De grafimediabranche kampt met reorganisaties, faillissementen en - als gevolg daarvan - veel ontslagen. Met de Europese subsidie heeft het A&O Fonds - in nauwe samenwerking met Mobiliteitscentrum C3 en het kenniscentrum GOC - het afgelopen jaar veel mensen die met ontslag werden bedreigd en zijn ontslagen, kunnen omscholen en herplaatsen. Van de ruim 3.000 betrokkenen heeft meer dan tweederde inmiddels een andere baan.

Mobiliteitscentrum C3 is door de sociale partners in de creatieve industrie opgericht om de grote uitstroom uit de grafimediabedrijven te begeleiden.

De grafimediabranche kampt met reorganisaties, faillissementen en - als gevolg daarvan - veel ontslagen. Met de Europese subsidie heeft het A&O Fonds - in nauwe samenwerking met Mobiliteitscentrum C3 en het kenniscentrum GOC - het afgelopen jaar veel mensen die met ontslag werden bedreigd en zijn ontslagen, kunnen omscholen en herplaatsen. Van de ruim 3.000 betrokkenen heeft meer dan tweederde inmiddels een andere baan.Mobiliteitscentrum C3 is door de sociale partners in de creatieve industrie opgericht om de grote uitstroom uit de grafimediabedrijven te begeleiden.