Een hackathon is een evenement waarin teams van deelnemers non-stop bezig zijn om binnen een korte tijd oplossingen voor casussen te bedenken. De Grafische Hackathon is helemaal gratis. Mogelijke casussen (thema's, uitdagingen, challenges) voor de categorieën Commercial Printing, Packaging & Labels, Publishing en Industrial Printing, worden gepresenteerd op de website van het VIGC: https://vigc.thefactory.works/ De 'challenges' zijn echter niet bindend.

Voor de samenstelling van de teams zijn alle denkbare combinaties mogelijk: bedrijventeams; teams van bedrijven met fabrikanten; eindejaarsstudenten; klanten; enz. Er kan ook individueel worden deelgenomen of individuele deelnemers kunnen zich bij een team aansluiten.

In deze coronatijden is gekozen voor een virtuele hackathon. De VIGC Hackathon start op maandag 12 oktober om 9 uur en eindigt op dinsdag 13 oktober om 15 uur. Het eindpunt is de Hackathon Pitch (deze presentaties zijn in het Engels) waarop de deelnemers hun 'prototypes' aan een internationale jury presenteren. De drie winnaars krijgen op 15 oktober een podium tijdens het virtuele broadcasting-evenement 'Het Congres' van het VIGC.

Stel een team samen, doe mee en maak uw bedrijf future-proof. Meer informatie op de website van het VIGC.

Een hackathon is een evenement waarin teams van deelnemers non-stop bezig zijn om binnen een korte tijd oplossingen voor casussen te bedenken. De Grafische Hackathon is helemaal gratis. Mogelijke casussen (thema's, uitdagingen, challenges) voor de categorieën Commercial Printing, Packaging & Labels, Publishing en Industrial Printing, worden gepresenteerd op de website van het VIGC: https://vigc.thefactory.works/ De 'challenges' zijn echter niet bindend.Voor de samenstelling van de teams zijn alle denkbare combinaties mogelijk: bedrijventeams; teams van bedrijven met fabrikanten; eindejaarsstudenten; klanten; enz. Er kan ook individueel worden deelgenomen of individuele deelnemers kunnen zich bij een team aansluiten.In deze coronatijden is gekozen voor een virtuele hackathon. De VIGC Hackathon start op maandag 12 oktober om 9 uur en eindigt op dinsdag 13 oktober om 15 uur. Het eindpunt is de Hackathon Pitch (deze presentaties zijn in het Engels) waarop de deelnemers hun 'prototypes' aan een internationale jury presenteren. De drie winnaars krijgen op 15 oktober een podium tijdens het virtuele broadcasting-evenement 'Het Congres' van het VIGC.Stel een team samen, doe mee en maak uw bedrijf future-proof. Meer informatie op de website van het VIGC.