Neschen AG drijft handel in zelfklevende producten en gecoate media voor de sign & display markt. Het zegt de insolventieprocedure te hebben aangevraagd om zelf het herstructureringspoces van het bedrijf te kunnen verderzetten. De operationele business en de Europese distributiebedrijven zouden niet getroffen zijn door de surseance van betaling.

De rechtbank heeft volgens Neschen inmiddels het uitstel van betaling goedgekeurd. De komende weken zal de Raad van Bestuur samen met de schuldeisers over een herstelplan en de stappen die daarvoor moeten worden genomen stemmen.

De firma kon geen overeenstemming voor een herfinanciering bereiken met de belangrijkste schuldeiser. De surseance van betaling wordt nu gebruikt om de schulden te reduceren.

Neschen AG drijft handel in zelfklevende producten en gecoate media voor de sign & display markt. Het zegt de insolventieprocedure te hebben aangevraagd om zelf het herstructureringspoces van het bedrijf te kunnen verderzetten. De operationele business en de Europese distributiebedrijven zouden niet getroffen zijn door de surseance van betaling. De rechtbank heeft volgens Neschen inmiddels het uitstel van betaling goedgekeurd. De komende weken zal de Raad van Bestuur samen met de schuldeisers over een herstelplan en de stappen die daarvoor moeten worden genomen stemmen. De firma kon geen overeenstemming voor een herfinanciering bereiken met de belangrijkste schuldeiser. De surseance van betaling wordt nu gebruikt om de schulden te reduceren.