Het bedrijf wil zo een eind maken aan de verliezen die kwartaal na kwartaal worden geleden, aldus Barry Diller tijdens een conference call met analisten, meldt het persagentschap Bloomberg.

Een plan om van Newsweek enkel een online-publicatie te maken zal in september worden aangkondigd. 'We bekijken alle opties,' aldus Diller.

Newsweek werd in 2011 door IAC overgenomen en samengevoegd met het webmagazine The Daily Beast. De belangrijkste webinitiatieven van IAC zijn de datingsite Match.com en vraag-en-antwoordsite Ask.com.

Het bedrijf wil zo een eind maken aan de verliezen die kwartaal na kwartaal worden geleden, aldus Barry Diller tijdens een conference call met analisten, meldt het persagentschap Bloomberg.Een plan om van Newsweek enkel een online-publicatie te maken zal in september worden aangkondigd. 'We bekijken alle opties,' aldus Diller.Newsweek werd in 2011 door IAC overgenomen en samengevoegd met het webmagazine The Daily Beast. De belangrijkste webinitiatieven van IAC zijn de datingsite Match.com en vraag-en-antwoordsite Ask.com.