KBA heeft op de World Punblishing Expo 2014 in Amsterdam een nieuwe RotaJET L-Serie van hoogvolume inkjetpersen voorgesteld.

KBA mikt met zijn familie van machines op de marktsegmenten van boeken, DM, tijdschriften, kranten en industriële drukproductie.

Het voordeel van de nieuwe RotaJET L-serie is dat alle machines zijn gebaseerd op hetzelfde platform waardoor een KBA RotaJET 89 (baanbreedte van 895 mm) snel naar een RotaJET 100, RotaJET 112, RotaJET 123 of het topmodel RotaJET 130 (1.300 mm baanbreedte) kan opgewaardeerd worden, of een eenkleurenmachine snel tot een vierkleurenmachine kan omgebouwd worden. De modulebouwwijze laat ook toe om in de toekomst de persen met printkoppen van een nieuwere generatie te voorzien.

KBA heeft op de World Punblishing Expo 2014 in Amsterdam een nieuwe RotaJET L-Serie van hoogvolume inkjetpersen voorgesteld.KBA mikt met zijn familie van machines op de marktsegmenten van boeken, DM, tijdschriften, kranten en industriële drukproductie.Het voordeel van de nieuwe RotaJET L-serie is dat alle machines zijn gebaseerd op hetzelfde platform waardoor een KBA RotaJET 89 (baanbreedte van 895 mm) snel naar een RotaJET 100, RotaJET 112, RotaJET 123 of het topmodel RotaJET 130 (1.300 mm baanbreedte) kan opgewaardeerd worden, of een eenkleurenmachine snel tot een vierkleurenmachine kan omgebouwd worden. De modulebouwwijze laat ook toe om in de toekomst de persen met printkoppen van een nieuwere generatie te voorzien.