De AccurioPrint C2060/C2070 zijn geschikt voor het leveren van drukwerk op een basisproductieniveau. Beide systemen maken de overstap naar digitaal printen eenvoudig, met functies voor basisafwerking. Voor commerciële drukkerijen en centrale reprodiensten met grote productievolumes ontwikkelde Konica Minolta de AccurioPress C2060/C2070/P. Deze systemen zijn geschikt voor een verdere transitie naar digitaal afdrukken door de professionele, modulaire afwerkingsmogelijkheden en uitstekende kleurconsistentie.

Accurio is Konica Minolta's nieuwe merk voor professioneel printen

Na de naamsverandering voor de productie-afdruksoftware in AccurioPro en de eerste digitale inkjetpers van Konica Minolta, de AccurioJet KM-1, wordt de AccurioPress C2070-serie de eerste productieprint hardware die AccurioPrint en AccurioPress wordt genoemd.

Voortaan worden alle professionele basis afdruksystemen verkocht onder het merk AccurioPrint, in plaats van bizhub PRO, en voor high-end productieprinters vervangt AccurioPress de bizhub PRESS.

De AccurioPress C2070-serie, 71 ppm in kleur en zwart-wit, is geschikt voor het verwerken van dik papier voor diverse soorten media, zoals gecoat en reliëfpapier tot 350 gm². Daarbij garandeert een nieuwe, grootvolume-eenheid het efficiënt afdrukken van banners (tot 750 mm grootte), zoals voor boekomslagen en drievouwmenu's. In vergelijking met de vroegere bizhub PRESS C1070 is de afdruksnelheid van enveloppen verdubbeld. De nieuwe dubbele kleurenscanner kan werken met een maximumsnelheid van 240 ipm, en heeft een dubbele invoerdetectiekit om te voorkomen dat twee vellen tegelijk worden gescand.

De AccurioPrint C2060/C2070 zijn geschikt voor het leveren van drukwerk op een basisproductieniveau. Beide systemen maken de overstap naar digitaal printen eenvoudig, met functies voor basisafwerking. Voor commerciële drukkerijen en centrale reprodiensten met grote productievolumes ontwikkelde Konica Minolta de AccurioPress C2060/C2070/P. Deze systemen zijn geschikt voor een verdere transitie naar digitaal afdrukken door de professionele, modulaire afwerkingsmogelijkheden en uitstekende kleurconsistentie. Accurio is Konica Minolta's nieuwe merk voor professioneel printenNa de naamsverandering voor de productie-afdruksoftware in AccurioPro en de eerste digitale inkjetpers van Konica Minolta, de AccurioJet KM-1, wordt de AccurioPress C2070-serie de eerste productieprint hardware die AccurioPrint en AccurioPress wordt genoemd. Voortaan worden alle professionele basis afdruksystemen verkocht onder het merk AccurioPrint, in plaats van bizhub PRO, en voor high-end productieprinters vervangt AccurioPress de bizhub PRESS. De AccurioPress C2070-serie, 71 ppm in kleur en zwart-wit, is geschikt voor het verwerken van dik papier voor diverse soorten media, zoals gecoat en reliëfpapier tot 350 gm². Daarbij garandeert een nieuwe, grootvolume-eenheid het efficiënt afdrukken van banners (tot 750 mm grootte), zoals voor boekomslagen en drievouwmenu's. In vergelijking met de vroegere bizhub PRESS C1070 is de afdruksnelheid van enveloppen verdubbeld. De nieuwe dubbele kleurenscanner kan werken met een maximumsnelheid van 240 ipm, en heeft een dubbele invoerdetectiekit om te voorkomen dat twee vellen tegelijk worden gescand.