Als algemeen directeur van Antalis France en Benelux geeft Thierry Griselin leiding aan alle activiteiten van Antalis in die landen. "Mijn aanstelling komt op een moment waarop de groep Antalis een nieuwe richting uitgaat met een nieuwe organisatie van de Comex. En nu de behoeften van onze klanten almaar sneller evolueren, bestaat mijn rol erin om de krachten binnen het bedrijf te bundelen en in goede banen te leiden en om de onderlinge relaties in de loop van de volgende jaren nog te versterken", verklaart Thierry Griselin in een persbericht.

Visuele communicatie

Thierry Griselin (48) die aan de ESG (École Supérieure de Gestion) gestudeerd heeft, begon in 1996 als marktdirecteur in de afdeling 'Papiers Graphiques et Communication visuelle' bij de papierfabriek Maunoury (Parijs). In 2001 komt hij bij de groep Antalis als 'Directeur des ventes Communication Visuelle' (verkoopdirecteur visuele communicatie). Vervolgens wordt hij directeur van de afdeling visuele communicatie, en in 2007 commercieel directeur van de activiteiten print, visuele communicatie, verpakkingen en oplossingen. Sinds 2019 coördineerde hij voor Frankrijk verschillende bedrijfsfuncties (aankoop, logistiek, financiën, HR en marketing).

Antalis is eigendom van de Japanse groep Kokusai Pulp & Paper.

Als algemeen directeur van Antalis France en Benelux geeft Thierry Griselin leiding aan alle activiteiten van Antalis in die landen. "Mijn aanstelling komt op een moment waarop de groep Antalis een nieuwe richting uitgaat met een nieuwe organisatie van de Comex. En nu de behoeften van onze klanten almaar sneller evolueren, bestaat mijn rol erin om de krachten binnen het bedrijf te bundelen en in goede banen te leiden en om de onderlinge relaties in de loop van de volgende jaren nog te versterken", verklaart Thierry Griselin in een persbericht. Thierry Griselin (48) die aan de ESG (École Supérieure de Gestion) gestudeerd heeft, begon in 1996 als marktdirecteur in de afdeling 'Papiers Graphiques et Communication visuelle' bij de papierfabriek Maunoury (Parijs). In 2001 komt hij bij de groep Antalis als 'Directeur des ventes Communication Visuelle' (verkoopdirecteur visuele communicatie). Vervolgens wordt hij directeur van de afdeling visuele communicatie, en in 2007 commercieel directeur van de activiteiten print, visuele communicatie, verpakkingen en oplossingen. Sinds 2019 coördineerde hij voor Frankrijk verschillende bedrijfsfuncties (aankoop, logistiek, financiën, HR en marketing).Antalis is eigendom van de Japanse groep Kokusai Pulp & Paper.