Juergen Freier is een veteraan in de grafische sector. Hij heeft verscheidene directiefuncties uitgeoefend, zowel in de productie bij Bertelsmann, als in de verkoop, bij Heidelberg, Polar en andere constructeurs. Tot eind 2019 was hij actief binnen de Europese afdeling Graphics Solutions Business van HP - hij leidde er de activiteiten Indigo en PaperWide in Frankijk, vervolgens in Duitsland en ten slotte in de hele EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten, Afrika).

Leidersfiguur en strateeg

"Juergen is gemotiveerd en energiek, een leidersfiguur en een beslagen strateeg die in uiteenlopende situaties bewezen heeft de juiste man te zijn", aldus Shlomo Nimrodi, de CEO van Highcon. "Met zijn jarenlange ervaring in de sector, met de voorrang die hij aan de klant geeft, met zijn gedrevenheid en engagement om te slagen, past hij perfect in de bedrijfscultuur en -waarden van Highcon. En voor Highcon is Europa een basismarkt."

Juergen Freier van zijn kant: "We leven in een boeiend tijdperk. De digitalisering van de verpakkingssector staat op een keerpunt. De digitale afwerkoplossingen van Highcon vormen de ontbrekende schakel bij de invoering van een volledig digitale productie, van begin tot eind. Ik ben erg blij met deze kans om een rol in die transformatie van de sector te spelen."

Juergen Freier is een veteraan in de grafische sector. Hij heeft verscheidene directiefuncties uitgeoefend, zowel in de productie bij Bertelsmann, als in de verkoop, bij Heidelberg, Polar en andere constructeurs. Tot eind 2019 was hij actief binnen de Europese afdeling Graphics Solutions Business van HP - hij leidde er de activiteiten Indigo en PaperWide in Frankijk, vervolgens in Duitsland en ten slotte in de hele EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten, Afrika)."Juergen is gemotiveerd en energiek, een leidersfiguur en een beslagen strateeg die in uiteenlopende situaties bewezen heeft de juiste man te zijn", aldus Shlomo Nimrodi, de CEO van Highcon. "Met zijn jarenlange ervaring in de sector, met de voorrang die hij aan de klant geeft, met zijn gedrevenheid en engagement om te slagen, past hij perfect in de bedrijfscultuur en -waarden van Highcon. En voor Highcon is Europa een basismarkt."Juergen Freier van zijn kant: "We leven in een boeiend tijdperk. De digitalisering van de verpakkingssector staat op een keerpunt. De digitale afwerkoplossingen van Highcon vormen de ontbrekende schakel bij de invoering van een volledig digitale productie, van begin tot eind. Ik ben erg blij met deze kans om een rol in die transformatie van de sector te spelen."