Nieuwe baas bij Plantin en Tetterode

31/08/15 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/08/15 om 23:59

Bron: Grafisch Nieuws

Met ingang van 1 september 2015 legt Wouter van Dijk zijn functies binnen de Printing Systems Group (PSG) neer. Dat is in gezamenlijk overleg met het bestuur van Heidelberger Drukmaschinen AG besloten.

Nieuwe baas bij Plantin en Tetterode

© Wolfgang Roth

Uit het persbericht:

Na de overname van PSG door Heidelberg is de groep zowel financieel als organisatorisch geherstructureerd. De directe bundeling van krachten met Heidelberg heeft voor de individuele bedrijven van de groep evidente voordelen. De oorspronkelijke holding heeft echter haar functie verloren. Het vertrek van Wouter van Dijk, CEO van PSG, is het logische gevolg.

Uit hoofde van zijn functie gaf Wouter van Dijk ook leiding aan Plantin en Tetterode (nvdr: Wouter van Dijk was de baas en daarna de opvolger van Hans Huyghe). Het bestuur van Heidelberg heeft het voornemen om Sales Director Wolfgang Roth te benoemen tot de nieuwe Managing Director van beide bedrijven. Hij is jarenlang Regional Business Manager geweest voor de dealermarkten van Heidelberg en heeft vanuit die functie nauw samengewerkt met zowel Plantin als Tetterode. Wolfgang Roth is bekend met de Benelux-organisatie en de markten.