Florian Baumgartner is sinds oktober 2019 actief bij Vista. Hij is er verantwoordelijk voor de internationale landenteams en productieactiviteiten van Vista, de wereldwijde activiteiten op het gebied van promotionele producten, klantenservice en ontwerp en service, waaronder Depositphotos, VistaCreate en 99designs by Vista.

Innovatiemanagement

Voordat hij bij Vista kwam, bekleedde Baumgartner verschillende leidinggevende functies bij Amazon. Daarvoor was Florian Baumgartner actief als consultant bij McKinsey & Company waar hij retailers en FMCG-bedrijven ondersteunde. Baumgartner is gepromoveerd in innovatiemanagement.

"Na vier jaar van wat altijd bedoeld was als een tijdelijke situatie waarin ik een dubbele rol vervulde als CEO van zowel Vista als Cimpress, is het nu het juiste moment om fulltime terug te keren naar mijn rol als voorzitter van de raad van bestuur en CEO van Cimpress", stelt Robert Keane in een persbericht. Keane richtte Cimpress op in 1995, leidde de lancering van Vista in 1999 en keerde in 2019 terug als CEO van Vista.

Florian Baumgartner is sinds oktober 2019 actief bij Vista. Hij is er verantwoordelijk voor de internationale landenteams en productieactiviteiten van Vista, de wereldwijde activiteiten op het gebied van promotionele producten, klantenservice en ontwerp en service, waaronder Depositphotos, VistaCreate en 99designs by Vista.Voordat hij bij Vista kwam, bekleedde Baumgartner verschillende leidinggevende functies bij Amazon. Daarvoor was Florian Baumgartner actief als consultant bij McKinsey & Company waar hij retailers en FMCG-bedrijven ondersteunde. Baumgartner is gepromoveerd in innovatiemanagement."Na vier jaar van wat altijd bedoeld was als een tijdelijke situatie waarin ik een dubbele rol vervulde als CEO van zowel Vista als Cimpress, is het nu het juiste moment om fulltime terug te keren naar mijn rol als voorzitter van de raad van bestuur en CEO van Cimpress", stelt Robert Keane in een persbericht. Keane richtte Cimpress op in 1995, leidde de lancering van Vista in 1999 en keerde in 2019 terug als CEO van Vista.