Die gemeenschappelijke aanpak is trouwens een van de kenmerken van de groep: 90% van de producten zijn gemeenschappelijk voor alle distributeurs van Papyrus. Heel wat papiersoorten worden overigens onder de eigen merknamen van de groep gedistribueerd: Multi, Luxo, Plano, Specials, Balance, Focus, ...

De collectie die uit negentien staalboeken en vijf gidsen bestaat, vertegenwoordigt de volledige waaier van grafische papieren, gebundeld per familie: gestreken, ongestreken, gerecycleerd, synthetisch, zelfklevend, text & cover, enveloppen, enz. De boeken bevatten geen bedrukte stalen, maar in de 'Printability Guide' vindt de gebruiker in offset gedrukte voorbeelden op 50 papierkwaliteiten. De collectie telt daarnaast nog vier andere gidsen: de 'Colour Guide', de 'Digital Guide', de 'Corporate Identity Guide' en ten slotte 'Supporting you' waarin de missie van Papyrus beschreven wordt. Die laatste gids bevat ook een hoofdstuk over de verhouding tussen papier en milieu. De collectie is samengebracht in twee grote dozen zodat de gebruiker in één van de dozen zijn eigen collectie 'op maat' kan samenstellen met de staalboeken die hij het vaakst gebruikt.

Deze week volgen nog twee voorstellingsavonden, woensdag in Gent en donderdag in La Hulpe.

Die gemeenschappelijke aanpak is trouwens een van de kenmerken van de groep: 90% van de producten zijn gemeenschappelijk voor alle distributeurs van Papyrus. Heel wat papiersoorten worden overigens onder de eigen merknamen van de groep gedistribueerd: Multi, Luxo, Plano, Specials, Balance, Focus, ...De collectie die uit negentien staalboeken en vijf gidsen bestaat, vertegenwoordigt de volledige waaier van grafische papieren, gebundeld per familie: gestreken, ongestreken, gerecycleerd, synthetisch, zelfklevend, text & cover, enveloppen, enz. De boeken bevatten geen bedrukte stalen, maar in de 'Printability Guide' vindt de gebruiker in offset gedrukte voorbeelden op 50 papierkwaliteiten. De collectie telt daarnaast nog vier andere gidsen: de 'Colour Guide', de 'Digital Guide', de 'Corporate Identity Guide' en ten slotte 'Supporting you' waarin de missie van Papyrus beschreven wordt. Die laatste gids bevat ook een hoofdstuk over de verhouding tussen papier en milieu. De collectie is samengebracht in twee grote dozen zodat de gebruiker in één van de dozen zijn eigen collectie 'op maat' kan samenstellen met de staalboeken die hij het vaakst gebruikt. Deze week volgen nog twee voorstellingsavonden, woensdag in Gent en donderdag in La Hulpe.