De enige verpakkingsbeurs in België en het event zijn verzet naar woensdag 25 en donderdag 26 november 2015. Empack was eerst gepland op 16 en 17 september . De beurs verhuist naar hal 7 en Packaging Innovations behoudt haar exclusieve 2-daagse in hal 10.

"September en oktober zitten vol met verpakkingsevents, en een gedegen voorbereiding en follow up valt of staat met de beschikbare tijd. Om de druk van de internationale kalender af te halen is verschuiving naar november een logische stap en geeft dit de nodige ruimte, zowel voor onze deelnemers als voor onze bezoekers. Brussels Expo was bovendien tot voor kort volzet in november. Recentelijk hebben we de kans gekregen om hal 7 en hal 10 eind november te reserveren," aldus nog organisator easyFairs.

De enige verpakkingsbeurs in België en het event zijn verzet naar woensdag 25 en donderdag 26 november 2015. Empack was eerst gepland op 16 en 17 september . De beurs verhuist naar hal 7 en Packaging Innovations behoudt haar exclusieve 2-daagse in hal 10. "September en oktober zitten vol met verpakkingsevents, en een gedegen voorbereiding en follow up valt of staat met de beschikbare tijd. Om de druk van de internationale kalender af te halen is verschuiving naar november een logische stap en geeft dit de nodige ruimte, zowel voor onze deelnemers als voor onze bezoekers. Brussels Expo was bovendien tot voor kort volzet in november. Recentelijk hebben we de kans gekregen om hal 7 en hal 10 eind november te reserveren," aldus nog organisator easyFairs.