Drukkerij Coco wordt gerund door Deborah Debaere (35) en haar man Hannes Coudenys (40). Het team van de digitale drukkerij telt zeven medewerkers.

Creacopy werd dertien jaar geleden opgericht en produceerde vooral digitaal drukwerk voor particulieren en bedrijven. Kopie Koffie opende vijf jaar later en focust op gelegenheidsdrukwerk.

Nu gaan de twee zaken samen onder één dak verder onder de naam 'drukkerij Coco'. De nieuwe locatie, in het centrum van Kortrijk, werd ontworpen door Dries Otten en Axelle Vertommen.

Foliedruk en letterpress

"Coco is een digitale drukkerij", zegt Hannes Coudenys in de krant Het Laatste Nieuws. "We focussen ons al langer op heel mooi drukwerk. Denk bijvoorbeeld aan geboortedrukwerk en huwelijkskaarten. Foliedruk en letterpress zijn nog steeds de populairste zaken. Voor bedrijven blijven we investeren in snellere en betere machines en ook in lasercutting."

De digitale drukkerij staat ook in voor de afwerking van het drukwerk met diverse bindsystemen, lamineren, vouwdienst, snijwerk, rillen, enzovoort.

Drukkerij Coco wordt gerund door Deborah Debaere (35) en haar man Hannes Coudenys (40). Het team van de digitale drukkerij telt zeven medewerkers.Creacopy werd dertien jaar geleden opgericht en produceerde vooral digitaal drukwerk voor particulieren en bedrijven. Kopie Koffie opende vijf jaar later en focust op gelegenheidsdrukwerk. Nu gaan de twee zaken samen onder één dak verder onder de naam 'drukkerij Coco'. De nieuwe locatie, in het centrum van Kortrijk, werd ontworpen door Dries Otten en Axelle Vertommen."Coco is een digitale drukkerij", zegt Hannes Coudenys in de krant Het Laatste Nieuws. "We focussen ons al langer op heel mooi drukwerk. Denk bijvoorbeeld aan geboortedrukwerk en huwelijkskaarten. Foliedruk en letterpress zijn nog steeds de populairste zaken. Voor bedrijven blijven we investeren in snellere en betere machines en ook in lasercutting."De digitale drukkerij staat ook in voor de afwerking van het drukwerk met diverse bindsystemen, lamineren, vouwdienst, snijwerk, rillen, enzovoort.