Dick van Bruggen legt zich vanaf nu toe op zijn opdracht als directeur van Bobst Benelux. Hij is ook verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe machines in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. "Duitsland en de Benelux zijn markten die bijzonder hoge eisen stellen op het vlak van productiviteit, kwaliteit en efficiëntie van de productieprocessen. We hebben ons tot doel gesteld om onze klantoriëntering te verbeteren, meer bepaald in die voor Bobst erg belangrijke markten, en zo onze positie te verstevigen," legt Dick van Bruggen uit.

Dirk Corsten die sinds 1 oktober in dienst is van het bedrijf, bekleedt nu naast zijn vorige en toekomstige functie van Service Manager in Duitsland en de Benelux ook de positie van algemeen directeur van Bobst Meerbusch. Tevens is hij lid van de Raad van Bestuur.

Dirk Corsten onderstreept dat deze reorganisatie wel de klantoriëntering in de Benelux en Duitsland zal versterken, maar dat ze verder geen verandering voor de klanten van Bobst inhoudt.

Dick van Bruggen legt zich vanaf nu toe op zijn opdracht als directeur van Bobst Benelux. Hij is ook verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe machines in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. "Duitsland en de Benelux zijn markten die bijzonder hoge eisen stellen op het vlak van productiviteit, kwaliteit en efficiëntie van de productieprocessen. We hebben ons tot doel gesteld om onze klantoriëntering te verbeteren, meer bepaald in die voor Bobst erg belangrijke markten, en zo onze positie te verstevigen," legt Dick van Bruggen uit.Dirk Corsten die sinds 1 oktober in dienst is van het bedrijf, bekleedt nu naast zijn vorige en toekomstige functie van Service Manager in Duitsland en de Benelux ook de positie van algemeen directeur van Bobst Meerbusch. Tevens is hij lid van de Raad van Bestuur.Dirk Corsten onderstreept dat deze reorganisatie wel de klantoriëntering in de Benelux en Duitsland zal versterken, maar dat ze verder geen verandering voor de klanten van Bobst inhoudt.