Per 1 mei heeft Lieven Engelen de fakkel overgenomen van zijn ouders Vera en Marcel bij het Genkse brandingbedrijf White Light. Daarmee blijft het bedrijf in de handen van de familie. Lieven, die sinds 2007 in het familiebedrijf actief is, drukt meteen zijn stempel door een rebranding te realiseren met nadruk op de technische productexpertise en de rol van White Light als creatieve partner voor totaalinrichtingen.

"We zijn blij dat we kunnen blijven verder bouwen op onze familietraditie. Onze blik is nu volledig op de toekomst gericht, met omzetgroei en personeelsuitbreiding hoog op de agenda", stelt Lieven Engelen.

White Light investeerde de laatste jaren in een nieuw gebouw op het bedrijventerrein van C-mine in Genk. Ook het machinepark kreeg een update waarbij de nadruk vooral lag op energiezuinigheid. "Dat is iets waar we voortdurend mee bezig zijn, om de kosten onder controle te houden en tegelijk ons steentje bij te dragen voor een beter klimaat", zegt Engelen.

Meer complexe projecten

Het Limburgse bedrijf staat bekend als specialist in het printen op grote oppervlakken en op diverse materialen, en als ontwerper en producent van lichtgevende letters, displays en lichtbakken. Lieven Engelen wil White Light meer profileren als creatieve partner, eerder dan als uitvoerende partij.

"We gaan meer inzetten op de creatieve expertise en ervaring die we hebben en zo de meer complexe projecten naar ons toetrekken. We hebben daarvoor een afdeling gespecialiseerd in printgerelateerde oplossingen met een in België ongeëvenaard productieapparaat ter beschikking. Daarnaast gaan we ook inzetten op het vergroten van de naamsbekendheid van onze afdeling die totaalinrichtingen realiseert voor showrooms, experience centers en retailconcepten", stelt de nieuwe eigenaar.

Per 1 mei heeft Lieven Engelen de fakkel overgenomen van zijn ouders Vera en Marcel bij het Genkse brandingbedrijf White Light. Daarmee blijft het bedrijf in de handen van de familie. Lieven, die sinds 2007 in het familiebedrijf actief is, drukt meteen zijn stempel door een rebranding te realiseren met nadruk op de technische productexpertise en de rol van White Light als creatieve partner voor totaalinrichtingen."We zijn blij dat we kunnen blijven verder bouwen op onze familietraditie. Onze blik is nu volledig op de toekomst gericht, met omzetgroei en personeelsuitbreiding hoog op de agenda", stelt Lieven Engelen.White Light investeerde de laatste jaren in een nieuw gebouw op het bedrijventerrein van C-mine in Genk. Ook het machinepark kreeg een update waarbij de nadruk vooral lag op energiezuinigheid. "Dat is iets waar we voortdurend mee bezig zijn, om de kosten onder controle te houden en tegelijk ons steentje bij te dragen voor een beter klimaat", zegt Engelen.Het Limburgse bedrijf staat bekend als specialist in het printen op grote oppervlakken en op diverse materialen, en als ontwerper en producent van lichtgevende letters, displays en lichtbakken. Lieven Engelen wil White Light meer profileren als creatieve partner, eerder dan als uitvoerende partij."We gaan meer inzetten op de creatieve expertise en ervaring die we hebben en zo de meer complexe projecten naar ons toetrekken. We hebben daarvoor een afdeling gespecialiseerd in printgerelateerde oplossingen met een in België ongeëvenaard productieapparaat ter beschikking. Daarnaast gaan we ook inzetten op het vergroten van de naamsbekendheid van onze afdeling die totaalinrichtingen realiseert voor showrooms, experience centers en retailconcepten", stelt de nieuwe eigenaar.