De HP Scitex 15000 bestaat niet meer. De HP Scitex 15500 is bedoeld voor de geautomatiseerde productie van displays en verpakkingen op kleinere oplagen in golfkarton. De digitale printoplossing maakt doorgedreven personalisatie mogelijk.

Het digitale printsysteem voor golfkarton beschikt over een nieuw materiaalbehandelingssysteem 'HP Scitex Corrugated Grip'. Hiermee kan ook geprint worden op materialen met een kromtrekking tot 40 mm zonder onderbreking van de productie. HP ontwikkelde ook de meer economische HDR 230 inkten die zijn geoptimaliseerd voor golfkartonbedrukking.

Volgens de fabrikant is de nieuwe machine geschikt voor een jaarlijkse productie van 1 miljoen m². De HP Scitex 15500 zou vanaf begin mei wereldwijd beschikbaar zijn.

De HP Scitex 15000 bestaat niet meer. De HP Scitex 15500 is bedoeld voor de geautomatiseerde productie van displays en verpakkingen op kleinere oplagen in golfkarton. De digitale printoplossing maakt doorgedreven personalisatie mogelijk. Het digitale printsysteem voor golfkarton beschikt over een nieuw materiaalbehandelingssysteem 'HP Scitex Corrugated Grip'. Hiermee kan ook geprint worden op materialen met een kromtrekking tot 40 mm zonder onderbreking van de productie. HP ontwikkelde ook de meer economische HDR 230 inkten die zijn geoptimaliseerd voor golfkartonbedrukking. Volgens de fabrikant is de nieuwe machine geschikt voor een jaarlijkse productie van 1 miljoen m². De HP Scitex 15500 zou vanaf begin mei wereldwijd beschikbaar zijn.