Voor de Baltoro HF, net als zijn voorganger Brenva HD vernoemd naar een berg-gletsjer, heeft Xerox opnieuw de iGen-machine als uitgangspunt genomen. Op de Brenva werden nog Kyocera-inktkoppen en DuPont-inkten gebruikt, maar voor de Baltoro vertrouwt ze nu op de eigen W-Series inktkoppen die 1200 x 1200 dpi bieden. Belangrijk is ook de toepassing van de eveneens eigen High Fusion (HF) inkt, waardoor geen speciale voorbehandeling van het te bedrukken papier nodig is.

De Brenva kreeg eind vorig jaar nog een opwaardering, met onder andere de mogelijkheid om een rol-invoer aan de vellenpers te koppelen. Ook ging de productiesnelheid omhoog tot 300 A4-afdrukken per minuut, vergelijkbaar met de nieuwe pers. Het maximale drukvelformaat is 36 x 52 cm, gelijk aan de Brenva. Begin juli maakt Xerox meer bijzonderheden rond het nieuwe platform bekend.

Voor de Baltoro HF, net als zijn voorganger Brenva HD vernoemd naar een berg-gletsjer, heeft Xerox opnieuw de iGen-machine als uitgangspunt genomen. Op de Brenva werden nog Kyocera-inktkoppen en DuPont-inkten gebruikt, maar voor de Baltoro vertrouwt ze nu op de eigen W-Series inktkoppen die 1200 x 1200 dpi bieden. Belangrijk is ook de toepassing van de eveneens eigen High Fusion (HF) inkt, waardoor geen speciale voorbehandeling van het te bedrukken papier nodig is.De Brenva kreeg eind vorig jaar nog een opwaardering, met onder andere de mogelijkheid om een rol-invoer aan de vellenpers te koppelen. Ook ging de productiesnelheid omhoog tot 300 A4-afdrukken per minuut, vergelijkbaar met de nieuwe pers. Het maximale drukvelformaat is 36 x 52 cm, gelijk aan de Brenva. Begin juli maakt Xerox meer bijzonderheden rond het nieuwe platform bekend.