Drukkerij-Uitgeverij Jan Verhoeven uit Sint-Pieters-Leeuw heeft geïnvesteerd in een Roland 700 Evolution 4-kleurenpers met lakunit. De drukkerij beschikt al over een Roland 500 Evolution 6-kleurenpers met lak. De drukkerij uit Sint-Pieters-Leeuw is gespecialiseerd in kwaliteitsdrukwerk dat wordt geproduceerd met het stochastisch raster Staccato 10.

Drukkerij Verspecht uit Londerzeel installeert een RMGT 920PF-8 achtkleurenpers (4/4 en met LED UV-droging). De pers beschikt over het inline meetsysteem LithoFlash en is uitgerust voor simultaan plaatwisselen. De pers vervangt een 5-kleurenpers in hetzelfde formaat.

Imprimerie Gérôme uit Visé heeft geïnvesteerd in een 4-kleurenpers RMGT 920ST-4 met volautomatisch plaatwisselen. Imprimerie Gérôme maakt sinds 2017 deel uit van de groep Imprim die vijf drukkerijen omvat.

Manroland Benelux meldt ook nog dat Drukkerij Van Hoestenberghe uit Maldegem heeft geïnvesteerd in een vouwmachine van het Type GUK K74/4 KL met 4 tassen + 2 messen.

Drukkerij-Uitgeverij Jan Verhoeven uit Sint-Pieters-Leeuw heeft geïnvesteerd in een Roland 700 Evolution 4-kleurenpers met lakunit. De drukkerij beschikt al over een Roland 500 Evolution 6-kleurenpers met lak. De drukkerij uit Sint-Pieters-Leeuw is gespecialiseerd in kwaliteitsdrukwerk dat wordt geproduceerd met het stochastisch raster Staccato 10.Drukkerij Verspecht uit Londerzeel installeert een RMGT 920PF-8 achtkleurenpers (4/4 en met LED UV-droging). De pers beschikt over het inline meetsysteem LithoFlash en is uitgerust voor simultaan plaatwisselen. De pers vervangt een 5-kleurenpers in hetzelfde formaat.Imprimerie Gérôme uit Visé heeft geïnvesteerd in een 4-kleurenpers RMGT 920ST-4 met volautomatisch plaatwisselen. Imprimerie Gérôme maakt sinds 2017 deel uit van de groep Imprim die vijf drukkerijen omvat.Manroland Benelux meldt ook nog dat Drukkerij Van Hoestenberghe uit Maldegem heeft geïnvesteerd in een vouwmachine van het Type GUK K74/4 KL met 4 tassen + 2 messen.