De afgelopen tijd passeerden er reeds een aantal nieuwe investeringen de revue. Enkele weken geleden werd een nieuwe Heidelberg XL106 5 kleurenpers besteld die in de maand juni zal worden geïnstalleerd. De pers zal een middenformaatmachine vervangen en voor een capaciteitsstijging van 10 tot 15 procent zorgen.

Eind vorig jaar werd een volautomatische snijstraat van Baumann Wohlenberg geplaatst. Dat was toen een Europese première. Dankzij deze geautomatiseerde flow kon de snijcapaciteit worden verdubbeld .

Deze week wordt ook een digitale Linoprint CV (90 ppm) van Heidelberg in gebruik genomen. Het is het eerste van dit type in de Benelux. Het printsysteem werd in november van vorig jaar besteld. Met het digitale printsysteem kunnen drieluiken (70 x 33 cm) bediend worden vanuit de papierlades in de machine. Via de bypass kan het formaat tot 120 cm gaan. Haletra investeerde ook nog in een volledige automatische CTP installatie van het merk Fuji met uitlegsortering per drukpers.

Dirk Mewissen zegt dat in 2014 een tweecijferige groei werd gerealiseerd. Dat wordt verklaard door de uitbreiding van het commerciële team van 1 naar 3 medewerkers en de herschikking van de interne structuren. Ook in 2015 wordt een extra omzetstijging verwacht. Dirk Mewissen zei in de tweede helft van 2015 belangrijke ontwikkelingen te zullen aankondigen, maar wou hierover verder niets kwijt.

Haletra telt 55 medewerkers en realiseerde in 2014 een geconsolideerde omzet van 10 miljoen euro.

De afgelopen tijd passeerden er reeds een aantal nieuwe investeringen de revue. Enkele weken geleden werd een nieuwe Heidelberg XL106 5 kleurenpers besteld die in de maand juni zal worden geïnstalleerd. De pers zal een middenformaatmachine vervangen en voor een capaciteitsstijging van 10 tot 15 procent zorgen. Eind vorig jaar werd een volautomatische snijstraat van Baumann Wohlenberg geplaatst. Dat was toen een Europese première. Dankzij deze geautomatiseerde flow kon de snijcapaciteit worden verdubbeld .Deze week wordt ook een digitale Linoprint CV (90 ppm) van Heidelberg in gebruik genomen. Het is het eerste van dit type in de Benelux. Het printsysteem werd in november van vorig jaar besteld. Met het digitale printsysteem kunnen drieluiken (70 x 33 cm) bediend worden vanuit de papierlades in de machine. Via de bypass kan het formaat tot 120 cm gaan. Haletra investeerde ook nog in een volledige automatische CTP installatie van het merk Fuji met uitlegsortering per drukpers. Dirk Mewissen zegt dat in 2014 een tweecijferige groei werd gerealiseerd. Dat wordt verklaard door de uitbreiding van het commerciële team van 1 naar 3 medewerkers en de herschikking van de interne structuren. Ook in 2015 wordt een extra omzetstijging verwacht. Dirk Mewissen zei in de tweede helft van 2015 belangrijke ontwikkelingen te zullen aankondigen, maar wou hierover verder niets kwijt. Haletra telt 55 medewerkers en realiseerde in 2014 een geconsolideerde omzet van 10 miljoen euro.