De pers drukt met H-UV- of UV-inkten en haalt een snelheid van 15.000 vel per uur. De papierdoorloop vereist geen keertrommel. Op Drupa was Komori's perfector - eveneens zonder keertrommel- een Lithrone GX40RP à 18.000 vel/u op het kleinere formaat van 75 x 105 cm.

Standaard is de nieuwe GX-pers uitgerust met het KHS-AI geavanceerde en geïntegreerde start-up controlesysteem en met APC volautomatisch plaatwisselen. Voor de pers zijn verschillende opties beschikbaar.

Met de nieuwe vellenpers voegt de Japanse fabrikant een telg toe aan zijn OffsetOnDemand-verhaal: korte insteltijden en direct droog drukwerk voor de productie van kleine oplagen op zeer korte tijd.

De pers drukt met H-UV- of UV-inkten en haalt een snelheid van 15.000 vel per uur. De papierdoorloop vereist geen keertrommel. Op Drupa was Komori's perfector - eveneens zonder keertrommel- een Lithrone GX40RP à 18.000 vel/u op het kleinere formaat van 75 x 105 cm.Standaard is de nieuwe GX-pers uitgerust met het KHS-AI geavanceerde en geïntegreerde start-up controlesysteem en met APC volautomatisch plaatwisselen. Voor de pers zijn verschillende opties beschikbaar.Met de nieuwe vellenpers voegt de Japanse fabrikant een telg toe aan zijn OffsetOnDemand-verhaal: korte insteltijden en direct droog drukwerk voor de productie van kleine oplagen op zeer korte tijd.