De bekende drukwerksites Flyerzone, Reclameland en Drukland.be vallen allen onder Simian B.V., maar blijven als afzonderlijke merken bestaan. Omdat de drie drukwerksites al het drukwerk zelf produceren en het aantal klanten en bestellingen blijft toenemen, is Simian B.V. op 13 mei verhuisd naar een drie keer zo groot pand van 7.000 m2 in het Groningse Westerbroek (Nederland).

Simian B.V. heeft meer dan 5 miljoen geïnvesteerd in het pand en de nieuwe machines. Zo is er een flinke verbouwing geweest, zijn diverse nieuwe kantoorruimtes gecreëerd en heeft een team van interieurarchitecten de diverse afdelingen ingericht. Daarnaast heeft Simian B.V. onlangs de nieuwste drukpers van Komori en diverse afwerkmachines aangeschaft, evenals de nieuwste Polar snijmachines en diverse afwerkmachines. In Westerbroek worden dagelijks onder meer visitekaartjes, flyers, briefpapier, spandoeken, bierviltjes, magazines en boeken gedrukt.

Wouter Haan begon in 2008 met Reclameland. In 2015 nam Haan de drukwerksites Drukland.be en Flyerzone over. Inmiddels werken zo'n 100 medewerkers voor Simian B.V. en worden er dagelijks meer dan 1000 drukwerkopdrachten geproduceerd.

De bekende drukwerksites Flyerzone, Reclameland en Drukland.be vallen allen onder Simian B.V., maar blijven als afzonderlijke merken bestaan. Omdat de drie drukwerksites al het drukwerk zelf produceren en het aantal klanten en bestellingen blijft toenemen, is Simian B.V. op 13 mei verhuisd naar een drie keer zo groot pand van 7.000 m2 in het Groningse Westerbroek (Nederland).Simian B.V. heeft meer dan 5 miljoen geïnvesteerd in het pand en de nieuwe machines. Zo is er een flinke verbouwing geweest, zijn diverse nieuwe kantoorruimtes gecreëerd en heeft een team van interieurarchitecten de diverse afdelingen ingericht. Daarnaast heeft Simian B.V. onlangs de nieuwste drukpers van Komori en diverse afwerkmachines aangeschaft, evenals de nieuwste Polar snijmachines en diverse afwerkmachines. In Westerbroek worden dagelijks onder meer visitekaartjes, flyers, briefpapier, spandoeken, bierviltjes, magazines en boeken gedrukt. Wouter Haan begon in 2008 met Reclameland. In 2015 nam Haan de drukwerksites Drukland.be en Flyerzone over. Inmiddels werken zo'n 100 medewerkers voor Simian B.V. en worden er dagelijks meer dan 1000 drukwerkopdrachten geproduceerd.