SG Technologies/Syx Graphics werd opgericht in 2007 in de schoot van de familie Syx. Het doel was om een toonaangevende producent te worden in het domein van plastic ID-cards en dataverwerking. Het bedrijf bestaat ondertussen vijftien jaar.

Europese kaartenmarkt

"In deze periode is het bij momenten heel hard gegaan waarbij in 2013 een grote pagina is geschreven met het aantrekken van extern kapitaal in de groep - in 2017 de splitsing van de businessunits en het originele familiebedrijf en in 2021 met de intrede van exceet Card Group als nieuwe aandeelhouder en eigenaar van SG Technologies", stelt Niels Syx, de managing director Benelux van exceet Card België.

Via het netwerk van de Oostenrijkse eigenaar kan de Belgische tak een beroep doen op extra productiefaciliteiten in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en Tsjechië. De groep is actief op de Europese kaartenmarkt voor banking, overheid, loyalty, ID-oplossingen, openbaar vervoer, enzovoort.

SG Technologies/Syx Graphics werd opgericht in 2007 in de schoot van de familie Syx. Het doel was om een toonaangevende producent te worden in het domein van plastic ID-cards en dataverwerking. Het bedrijf bestaat ondertussen vijftien jaar."In deze periode is het bij momenten heel hard gegaan waarbij in 2013 een grote pagina is geschreven met het aantrekken van extern kapitaal in de groep - in 2017 de splitsing van de businessunits en het originele familiebedrijf en in 2021 met de intrede van exceet Card Group als nieuwe aandeelhouder en eigenaar van SG Technologies", stelt Niels Syx, de managing director Benelux van exceet Card België.Via het netwerk van de Oostenrijkse eigenaar kan de Belgische tak een beroep doen op extra productiefaciliteiten in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en Tsjechië. De groep is actief op de Europese kaartenmarkt voor banking, overheid, loyalty, ID-oplossingen, openbaar vervoer, enzovoort.