Tijdens de Demo Days van 18 tot 20 maart stelde Neopost zijn nieuwe omslagmachine voor grote postvolumes voor: de DS-1200 G3. Dat systeem bepaalt automatisch en zonder onderbreking het formaat van de enveloppen waarin de documenten gestoken moeten worden, voor die documenten gevouwen worden. In de showroom van Neopost in Zaventem konden de bezoekers de nieuwe mogelijkheden van de machine bekijken: veranderen van job in 15 seconden en de module 'Full Format' waarmee het mogelijk is om enveloppen met niet gevouwen A4-documenten te vullen. De DS-1200 G3 kan geconfigureerd worden zoals de gebruiker dat wenst en kan tot 16 inlegeenheden bevatten om documenten in enveloppen C5 of C5-6 te steken. De module voor het grote enveloppenformaat (C4) kan met acht eenheden uitgerust worden. De machine kan overigens in een dubbelmodus werken, waarbij twee opdrachten met een verschillend formaat elk op een andere productielijn afgewerkt worden. De machine wordt ondersteund door het beheersysteem AIMS dat de gegevens verzamelt en analyseert om de inhoud van elk verwerkt document te controleren en te registreren. Een operator is genoeg om de machine te bedienen.

De DS-1200 G3 kan transactionele brieven, marketingdocumenten en geïndividualiseerde berichten verwerken. De machine is een voorbeeld van de strategie van Neopost om zich te diversifiëren in instrumenten waarmee het mogelijk is om inhoud te creëren die via verschillende kanalen verspreid wordt (mail, sms, post, fax), en om persoonlijke en beveiligde berichten op te stellen. Eind maart brengt Neopost overigens een multi-channel programma op de markt om de bestellingen te beheren, de OMS-500. Het gaat om een online oplossing om de communicatie met de klant te controleren en te automatiseren.

Hoewel de DS-1200 G3 nog maar net op de markt is, heeft er zich al een koper uit Luxemburg gemeld.

Tijdens de Demo Days van 18 tot 20 maart stelde Neopost zijn nieuwe omslagmachine voor grote postvolumes voor: de DS-1200 G3. Dat systeem bepaalt automatisch en zonder onderbreking het formaat van de enveloppen waarin de documenten gestoken moeten worden, voor die documenten gevouwen worden. In de showroom van Neopost in Zaventem konden de bezoekers de nieuwe mogelijkheden van de machine bekijken: veranderen van job in 15 seconden en de module 'Full Format' waarmee het mogelijk is om enveloppen met niet gevouwen A4-documenten te vullen. De DS-1200 G3 kan geconfigureerd worden zoals de gebruiker dat wenst en kan tot 16 inlegeenheden bevatten om documenten in enveloppen C5 of C5-6 te steken. De module voor het grote enveloppenformaat (C4) kan met acht eenheden uitgerust worden. De machine kan overigens in een dubbelmodus werken, waarbij twee opdrachten met een verschillend formaat elk op een andere productielijn afgewerkt worden. De machine wordt ondersteund door het beheersysteem AIMS dat de gegevens verzamelt en analyseert om de inhoud van elk verwerkt document te controleren en te registreren. Een operator is genoeg om de machine te bedienen. De DS-1200 G3 kan transactionele brieven, marketingdocumenten en geïndividualiseerde berichten verwerken. De machine is een voorbeeld van de strategie van Neopost om zich te diversifiëren in instrumenten waarmee het mogelijk is om inhoud te creëren die via verschillende kanalen verspreid wordt (mail, sms, post, fax), en om persoonlijke en beveiligde berichten op te stellen. Eind maart brengt Neopost overigens een multi-channel programma op de markt om de bestellingen te beheren, de OMS-500. Het gaat om een online oplossing om de communicatie met de klant te controleren en te automatiseren. Hoewel de DS-1200 G3 nog maar net op de markt is, heeft er zich al een koper uit Luxemburg gemeld.